Bolvadin’de pek çok vatandaşın merakla beklediği TOKİ haberi için Başkan Aynacı harekete geçti. Geçtiğimiz dönem kamuoyunda  adı müteahhit başkana çıkan Fatih Kayacan’ın sudan sebeplerle TOKİ için adım atmaması üzerine Başkan Aynacı makama gelir gelmez harekete geçti. Düşük ve orta gelirli aileler için müjde niteliğinde beklenen haber için Başkan Aynacı ve MHP Bolvadin İlçe Başkanı Mahmut Kızıltoprak’ın bugün Ankara’ya doğru yola çıktıkları öğrenildi.

Odak Haber Merkezinin ulaştığı Başkan Aynacı “TOKİ sorununu çözmek ve Bolvadinli hemşerilerimizi ev sahibi yapmak için Ankara’ya doğru yola çıktık” dediği öğrenildi.

MİLLETVEKİLİ TAYTAK, TAKİPTE...

Bolvadin'de uzunca bir süredir yaşanan TOKİ krizinin çözülmesi için çeşitli girişimlerde bulunduğu bilinen Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak'ın  ilçede yerel yönetimlerin değişmesi ile birlikte elinin güçlendiği ve Bolvadin'den hareket eden başkan ve yönetime öncülük edeceği öğrenildi. Milletvekili Taytak'ın, Bolvadinli olmasınında ilçe kamuoyunda "Çözerse Taytak çözer" görüşünün ön planda olduğu öğrenildi. 

(AK-GK)

Öyle bir yerde maç izlediler ki! Öyle bir yerde maç izlediler ki!

Kaynak: ÖZEL HABER: ALİ KÜÇÜKKARTAL