Afyonspor’un Altyapıdan Sorumlu Yöneticisi Ömer Topçu, 6-7 ay önce Afyonkarahisar’a geldiklerini söyleyerek, “Yola çıkarken arkadaşlarımızın hepsi iyi niyetliydi. Hiçbir maddi destek alamayınca iş buralara kadar geldi. Şuanda tek yönetimde ben varım. Bende idari işlerden değil sadece Altyapıdan Sorumlu bir yöneticiyim. Şimdi bana sorular soracaksınız ama bilemeyebilirim. Şuanda da çoğunluk olmadığı için bugünkü kongre olmayacaktır” dedi.

KULÜBÜN PARASI ÇOK MU?

Topçu, konuşmaların ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Bir basın mensubunun her hafta kulübe her hafta 28 bin TL koltuk ceza geldiğini hatırlatması üzerine Topçu, “Cezanın geldiğini biliyorum ama sorumluluk kulüpte mi? Gençlik Spor İl Müdürlüğündeki stadyum görevlilerinde mi? Bilmiyorum” dedi.

Zafer Stadyumunda gol sesi çıkmadı Zafer Stadyumunda gol sesi çıkmadı

YANGINDAN MAL MI KAÇIRILDI

HES İlaç Afyonspor Yönetimin 7 kişiden oluştuğunu ve şuanda 3 kişi kalındığının ve acaba yönetim nerede yangından mal mı kaçırıldı? Sorulması üzerine Topçu, “Yangından mal kaçırma gibi bir şey söz konusu değil. Bize Erkan Çelik telefon açtı.”Afyonspor Kulübü için birlikte yola çıkabiliriz miyiz?” diye sordu. Düşündüm “Evet olabilir” dedim. Bu şekilde yola çıktık. Anonim Şirket yapmak için yola çıktık. Süreç bizi farklı yerlere getirdi” diye konuştu.  Şirket olamaması ile ilgili açıklama yapan Topçu, “Kulübün borçları bir türlü kapanamadı” ifadelerini kullandı.

Kaynak: GÖKHAN KOCAASLAN