Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Uydukent Polis Uygulama Noktasında İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Uyuşturucuyla Mücadele Uygulaması (UYUMA) ve Siber Suçlarla Mücadele Programı'nın (SİBERAY) tanıtım etkinliğine katıldı.

Trafikteki sürücülere Vali Yiğitbaşı sürprizi!

BÖLGEDEKİ ESNAFLARI ZİYARET EDEREK BİLİNÇLENDİRDİ

Vali Yiğitbaşı, tanıtım etkinliği sonrasında bölgedeki esnafları ziyaret ederek onlarla bir araya geldi. Esnaflarla sohbet eden Vali Yiğitbaşı, teknoloji bağımlılığı ve siber zorbalık gibi konular ele alındı. Esnafların karşılaştığı sorunlar ve talepleri de dinlenerek çözüm yolları hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Trafikteki sürücülere Vali Yiğitbaşı sürprizi!

Karısını aldatırken yakaladı dehşet saçtı! Karısını aldatırken yakaladı dehşet saçtı!

ÇOCUKLARA BİLİNÇLİ İNTERNET KULLANIMINI ANLATTI

Vali Yiğitbaşı, çocuklara yönelik olarak da SİBERAY'ın önemini vurguladı. Onlara siber güvenlik konusunda bilinçli olmaları gerektiğini anlatan Vali Yiğitbaşı, çocuklara özel olarak hazırlanan SİBERAY oyuncağını hediye etti. Bu sayede çocuklar, oyunlar aracılığıyla siber güvenlik konusunda bilinçlenecekler.

Trafikteki sürücülere Vali Yiğitbaşı sürprizi!

Vali Yiğitbaşı, etkinlik kapsamında vatandaşları uyuşturucu ve siber suçlar konusunda da bilinçlendirdi. Vatandaşları, bu tür suçlar konusunda duyarlı olmaya ve yetkilileri bilgilendirmeye çağırdı.

Trafikteki sürücülere Vali Yiğitbaşı sürprizi!

Kaynak: NURBANU SOY