AK Parti’den ihraç edilen ardından geçtiğimiz dönemde İYİ Parti’den belediye başkan adayı olan ancak kazanamayan Mahmut Koçak, son olarak AK Parti’ye tekrar döndüğünü duyurmuştu. Koçak, 2024 yerel seçimlerinde aday adayı olarak yarıştığı AK Parti'de daha ileri bir pozisyona gelememişti.

Milyonlar harcandı birileri zengin edildi olan tarihi camiye oldu! Milyonlar harcandı birileri zengin edildi olan tarihi camiye oldu!

KOÇAK

Geçtiğimiz hafta sonu, bir düğün salonunda "istişare" adı altında vatandaşlarla bir araya gelen Koçak, 1 Şubat tarihini işaret eden Koçak’ın karar vermekten ziyade AK Parti’ye, 72 saat mühlet tanıyarak beklentilerinin cevap bulup bulmayacağı şeklinde ifade edilmişti. 

Koçak, Afyon basınını hedef aldı! Koçak, Afyon basınını hedef aldı!

Sosyal medyadan herhangi bir açıklama gelmemesi, vatandaşlar arasında "Pazarlıkların hala sürüyor" şeklinde yorumlara neden oldu.

Ayrıca, Mahmut Koçak'ın bir büro kiraladığı yönünde söylentiler devam ederken yapacağı sonraki açıklamalar siyasi partiler ve vatandaşlar tarafından büyük bir merakla bekleniyor. ÖZEL HABER: FADİME ÖZKARAN 

Kaynak: FADİME ÖZKARAN