Sandıklı’da köylere hizmet götürme birliği yeni sezona hazır! Sandıklı’da köylere hizmet götürme birliği yeni sezona hazır!

Dün ilk kez kornea nakli yapılan Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesini ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar milletvekili Dr. Hasan Arslan, Rektör Prof. Dr. Nurullah Okumuş’u ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Okumuş ve Arslan, Afyonkarahisar‘a yapılan sağlık yatırımlarını konuştu.

“BU ŞEHRİN HİZMETKÂRIYIZ”

Arslan, ziyarette dün ilk kez kornea nakli yapılması konusunda da görüşlerini şu sözlerle ifade etti; "Şehrimizde bu tür operasyonların yapılması vatandaşımızın lehine bir gelişmedir. Vatandaşlarımız bunun için farklı şehirlere gitmek yerine kendi şehrinde ameliyatını olabiliyor ve evine gidebiliyor. Biz de bu şehrin bir milletvekili olarak Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven vekillerimiz ile birlikte el ele vererek şehrin hizmetkârı olmaya devam edeceğiz. Yaptığımız çalışmalarla sağlık yatırımlarından gün geçtikçe daha fazla pay almayı amaçlıyor ve vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Bu vesileyle emeği geçen tüm sağlık camiamıza teşekkürlerimi sunuyorum" N\S

Editör: Nurbanu Soy