Öğrenimlerine Afyon Özel Genç Kalemler Lisesinde devam eden güreşçiler, spor kariyerlerine de Afyonkarahisar Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezinde devam ediyor.

ismail hakkı kasapoğlu

Tokat’ta yapılan Gençler A Güreş Şampiyonasına Afyonkarahisar’dan 9 sporcu katıldı. Yapılan müsabakalar sonucunda Cihat Dur Türkiye Şampiyonu, Radihan Mustafa ile Nurettin Kapal üçüncü, Furkan Kara ve Fatih Aydın beşinci oldu.

Esma Nur, Gözünü Avrupa Şampiyonluğuna Dikti Esma Nur, Gözünü Avrupa Şampiyonluğuna Dikti

gençlik sporları

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek, "Sporcularımız, uzun bir süredir bu şampiyona için hazırlanıyorlardı. Bu başarı, onların ve bizim emeklerimizin karşılığıdır. Sporcularımızı ve ailelerini tebrik ediyorum" dedi.

Ekip Çalışmasının Meyvelerini Toplamaya Başladık

TOHM Sporcuları çalışmalarını antrenör Şakir Bozkurt, Mehmet Ali Dalyak ve Mehmet Yüksel ile birlikte yapıyor. Sporcuların başarısının ekip çalışmasının meyvesi olduğunu belirten Afyonkarahisar TOHM Antrenörü Şakir Bozkurt, “Bu başarı, sporcularımızın, antrenörlerimizin ve ailelerin gayretli çalışmalarıyla elde edildi. Biz, sporcularımızın sadece sporunu değil, aynı zamanda eğitimlerini de önemsiyoruz. Bu sayede, sporcularımız hem başarılı sporcular hem de başarılı bireyler olarak yetişiyor. Bu yıl Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında madalya bekliyoruz" dedi.

Kaynak: GAMZE KOÇAK