Trabzonspor takım kaptanı Uğurcan Çakır, geçirdiği sakatlığın ardından yapılan kontroller sonucunda sol diz arka kas bölgesinde darbeye bağlı kanama tespit edildiği açıklandı. Kulübün Sağlık Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Beşir yaptığı açıklamada, Uğurcan Çakır'ın A Milli Futbol Takımı'nın Galler ile yapılan mücadele sırasında sakatlanarak oyundan ayrılmasının hemen ardından durumunun izlenmeye alındığını belirtti.

Usta oyuncu Ayten Gökçer son yolculuğuna uğurlandı! Usta oyuncu Ayten Gökçer son yolculuğuna uğurlandı!

Yapılan açıklamada, "Saatlerin önemi büyük olan bu tip yaralanmalarda milli takım sağlık ekibimizle anında iletişim kurulmuş ve oyuncumuzun durumu detaylıca ele alınmıştır," dedi. Acıbadem Maslak Hastanesi'nde gerçekleştirilen muayene ve manyetik rezonans görüntüleme işlemlerinin ardından yapılan detaylı kontrollerde, Çakır'ın sol diz arka kas bölgesindeki kanamanın tespit edildiğine yer veren Beşir, tedavi sürecinin hızla başlatıldığını ve sağlık ekibinin yakın takipte olduğunu ifade etti.

Trabzonspor taraftarları şimdi takımın önemli isimlerinden biri olan Çakır'ın sahalara ne zaman döneceğini beklerken, takımın performansının nasıl etkileneceği de merak ediliyor. Uğurcan Çakır'ın sağlığına kavuşmasının ardından mücadelelere tam kapasite ile devam edebileceği umudu içinde olan bordo-mavili ekip, kaptanlarının en kısa sürede aralarına katılmasını umuyor.

Editör: Tuğba Özkan