Zafer Haftası ve Motokros etkinliklerini geride bıraktıklarını söyleyen Demokrasi ve Atılım Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Alper Kocatürk, “İlimizde Zafer Haftası ve Motokros etkinliklerini geride bıraktık. Konuşmalar, protokoller ve bol kravatlı buluşmalar derken bürokrasi işleri bitmiş herkes tekrar geçim derdine düşmüştür. Tabii bir de yerel seçimler telaşı var. Hepimizin gördüğü ve yaşadığı gibi çalışmalar erken başladı, her yerel seçim döneminin vazgeçilmezi olan kaldırım taşı değiştirme ve kavşaklardaki süs havuzlarının yenilenme işleri son hızla devam ediyor. Çünkü takdir edersiniz ki seçim afişlerindeki yerlerine yetişebilsin. Sonuçta seçimleri son düzlükteki performansların belirlediğini hepimiz biliyoruz” dedi.

Başkan Kahveci 19 Mayıs mesajı! Başkan Kahveci 19 Mayıs mesajı!

GÜVEN ORTAMI ORTADAN KALKMIŞTIR

Ülkenin durumunun da yerelden farklı olmadığını söyleyen Demokrasi ve Atılım Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Alper Kocatürk, “Gerçeklikten uzak Orta vadeli planların açıklanıp alkışlanmasıyla yaşadığımız birçok sıkıntının, derdin üstüne pembe perdeler çekilmektedir. Bugün organize sanayi tesisleri, tarım istihdamı ve yapılmaya çalışılan her türlü ticaret durma noktasına gelmiştir. İşin kötü yanı insanların gözlerinde umut ışığı kalmamıştır. Çünkü artık ekonomide ve diğer kurumlarda güven ortamı ortadan kalkmıştır. Siz istediğiniz kadar sözde güven verici açıklamalarda bulunun sonuçta yarın tam tersi konuşmalar ya da uygulamalar yapmayacağınızdan kimse emin olamaz. Unutulmamalıdır ki söylemler ve eylemlerin aynı olmadığı yerde, söyledikleriniz laf kalabalığından öteye geçemeyecektir” ifadelerini kullandı.

KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

Başkan Kocatürk, “DEVA Partisi kadroları olarak bizler bu ülkenin bugünü ve yarınlarında milletimizle beraber yol yürüyecek, ne olursa olsun yaralarımızı beraber sarmaya devam edeceğiz. Biz halkız, biz çiftçiyiz, emekçiyiz, emekliyiz ve bizler DEVA damlaları olarak hep beraber ülkemizin geleceğinin teminatı olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”  // FÖ.

Editör: Fadime Özkaran