Dikkat her üç yetişkinden biri bu hastalıkla mücadele ediyor! Dikkat her üç yetişkinden biri bu hastalıkla mücadele ediyor!

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erol Öztürk’ü ziyaret etti. Uluçay ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Amacımız tek bir ihtiyaç sahibi kalmayana denk çalışmak” dedi.

"HER İHTİYAÇ SAHİBİNE ULAŞMAYI HEDEFLİYORUZ"

Ziyaretin ardından yapılan açıklamada Uluçay, dernek yönetimine teşekkür ederek, "Dernek yönetiminde görev alan tüm kardeşlerime teşekkür ederim. Şehrimiz için fedakarlıkta bulunan ve Yarım Elma Derneği'nin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Dernek, ihtiyaç sahiplerine destek olmak için kurumsal ve şeffaf bir yapıya sahip. Yeni dönemde göreve gelmemiz halinde, derneğin faaliyetlerine destek olmak için elimizden geleni yapacağız. İhtiyaç sahiplerinin sıkıntılarını gidermeye yardımcı olmak amacımız. Hedefimiz, Afyonkarahisar'da herhangi bir ihtiyaç sahibinin kalmamasıdır" şeklinde konuştu.

hüseyin ceylan uluçay

Uluçay ayrıca, Yarım Elma Derneği'nin başarılı çalışmalarını tebrik ederek, "Rabbim sizlere güç versin" dileğinde bulundu.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN