AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, seçim projeleri arasında yer alan ‘Çocuk Oyun Sokağı’ projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Uluçay, projenin çocukların mutluluğunu ve sağlığını ön planda tutacak bir anlayışla hayata geçirileceğini belirtti.

ak

Sağlıklı ve Güvenli Oyun Alanları Oluşturulacak

Uluçay, açıklamasında şehrin bazı sokaklarında geleneksel oyun alanları oluşturacaklarını dile getirdi. Çocukların sağlıklı büyüyebilmeleri, güvenli ve kaliteli oyun oynayabilmeleri için bu alanları hayata geçireceklerini ifade etti. Projede, çocukların hayal gücünü geliştirecek, fiziksel aktivitelerini destekleyecek oyunlar yer alacak.

Başkan Aynacı, “Kardeşimize hayırlı olsun” Başkan Aynacı, “Kardeşimize hayırlı olsun”

Güvenilir Alanlar Çocukların Ve Ailelerin Huzurunu Sağlayacak

Trafiğe kapalı sokaklarda oluşturulacak oyun alanlarında körebe, saklambaç, seksek, yakar top gibi oyunlar yer alacak. Uluçay, projenin hayata geçirilirken en önemli hususun güvenilir alanlar oluşturmak olduğunu vurguladı. Bu sayede ebeveynlerin çocuklarını rahatlıkla bu alanlara götürebileceklerini söyledi.

Projemiz Tüm Hemşehrilerimize Hizmet Edecek

Uluçay, projenin aynı zamanda çocukların arkadaşlık duygularını pekiştireceğini belirtti. Projeyi hayata geçirirken 7’den 77’ye tüm hemşehrilerine hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti.

ak

Kaynak: FATMA SEDA CAN