AK Parti Bolvadin Belediye Başkanı Aday Adayı Halil Uysal, ilçede çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Uysal, Perşembe Pazarı'nda esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Uysal, pazarda esnafın durumu, beklentileri ve sorunları hakkında konuştu. Ayrıca vatandaşların geri bildirimlerini dinledi, talep ve şikayetlerini not etti. Uysal'ın, bu tür ziyaretlerin sürekli hale gelmesi ve Bolvadin’deki sorunların çözülmesi için yoğun çaba sarf edeceği öğrenildi. Ziyaretler, Uysal'ın seçim kampanyasından ziyade samimi bir dinleyici ve kamuoyunda çözüm odaklı olduğuna dair kanıları güçlendirdiği öğrenildi.

Esnaf tarafından ilgiyle karşılanan AK Parti Bolvadin Belediye Başkanı Aday Adayı Halil Uysal, çalışma yaptığı sırada kalabalık bir grupla birlikte hareket etmesi de dikkatlerden kaçmadı. Esnaf ziyaretinin ardından açıklama yapan Uysal bu tür ziyaretlerin sıkça yapılması gerektiğini ifade ederken, “Ziyaretlerde Bolvadinlimizin sorunlarının kağıt üzerinde notunu tutarken, aynı zaman da bu sorunların çözümlerinin fizibilitesini çıkarabilmek adına bizlere rehber oluyor” dedi.  

ALIŞILMIŞIN DIŞINDA OLACAĞIZ

Kaymakam ve Belediye Başkanı sergide! Kaymakam ve Belediye Başkanı sergide!

Pazar ziyareti sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan AK Parti Bolvadin Belediye Başkan A. Adayı Halil Uysal, bir dizi değerlendirmede bulunarak medya mensuplarıyla da bir araya geldi. Başkan A. Adayı Uysal, pazarcı esnafının sorunlarını yakinen dinlediğini ve şimdiye kadar vaat noktasında kendilerine verilen vaatlerin gerçekleşmediği için pazarcı esnafının taleplerini özellikle değerlendireceğini ifade etti. Başkan A. Adayı Uysal, “Kışın yağmurda, yazın ise güneşin altında rızkını kazanmaya uğraşan pazarcı esnafımız müsterih olsunlar. Sadece doğa koşullarının getirdiği olumsuzlukları gidermekle kalmayıp onların satış ve kar noktasında stabil olan gelirlerini de artırmaya yönelik projelerimiz olacak” İfadelerini kullandı.  

Uysal’ın yapmış olduğu Pazar esnafı ziyareti kamuoyunda alışılmışın dışında bir başkan profili şeklinde yankı buldu.

BOLVADİNLİ ARTIK İTHAL ADAY İSTEMİYOR      

Son dönemlerde pek çok olumsuzlukla anılan seçilmiş Bolvadin yerel yönetimlerine karşı, Bolvadin kamuoyunda çok ciddi bir tepki olduğu gözlendi. Pazar ziyareti sonrası basın toplantısında bir gazetecinin Başkan A. Adayı Uysal’a sorduğu soru dikkatlerden kaçmadı. Muhabirin, “Bolvadin pek çok defa Bolvadin’de yaşamayan Bolvadin’e yabancı belediye başkanları tarafından yönetildi. Yapılan son kamuoyu yoklamalarında Bolvadin halkının artık kendilerinden bir belediye başkanı istedikleri kaydedildi. Bu noktada sizce siz Bolvadin’in beklediği aday mısınız” sorusuna Uysal içtenlikle yanıt verdi. Başkan A. Adayı Uysal, “Bolvadin geçmişten gelen gerek siyasi çekişmelerle, gerekse politik strateji hatalarıyla çok zaman kaybetti. Aday adaylığımızın çıkış noktası aslında tam olarak bu çekişmelerin sona ermesi ve Bolvadin ilçesinin hak ettiği itibara, istihdama, potansiyele ve geleceğe kavuşmasını sağlamaktır” dedi.  FADİME ÖZKARAN

Editör: Fadime Özkaran