Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği bir faaliyet kapsamında, Uzman Psikolog Özkan Şenol, Dinar’da 8 ve 12. sınıf öğrencilerine Dinar Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda, velilere ise Dinar İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda seminerler gerçekleştirdi.

Seminerlerin düzenlendiği iki ayrı yerlerden biri olan Dinar Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu, özellikle 8 ve 12. sınıf öğrencilerine ev sahipliği yaptı. Bu etkinliğin ardından, farklı bir yerde ise velilere yönelik bir diğer seminer daha düzenlendi. Bu seminer yetişkinler için ise Dinar İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Seminerlerin tamamlanmasının ardından bir değerlendirme yapan Dinar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, seminerlerin düzenlenişi ile ilgili emeği geçenlere teşekkür etti. Taşbaş, özellikle Uzman Psikolog Özkan Şenol'a seminerlerin başarılı geçişinden dolayı minnettar oldu. Ayrıca seminerlere katılım gösteren herkesin de ortaya koyduğu nitelikli katılım için ayrıca teşekkür etti.

Dinar Kitap Fuarı ve Sanat Etkinlikleri! Dinar Kitap Fuarı ve Sanat Etkinlikleri!

Editör: Tuğba Özkan