Sinanpaşa ’da inceleme! Sinanpaşa ’da inceleme!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, bu yaz Kayseri'de madde bağımlıları için özel olarak inşa edilen Yeşilay Uyuşturucu ile Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi'nin hizmete gireceğini duyurdu. Vali Çiçek, merkezin açılış tarihiyle ilgili bilgileri kendi sosyal medya hesabından paylaşarak kamuoyunu bilgilendirdi.

Yeşilay'ın madde bağımlısı bireyleri topluma yeniden kazandırma misyonu doğrultusunda, geçtiğimiz yıl Ağustos ayında temeli atılan Kayseri Yeşilay Uyuşturucu ile Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi'nde inşaat çalışmalarının son aşamaya geldiği Vali Çiçek tarafından ifade edildi. Yapım aşamasının büyük oranda tamamlandığı merkez, bu yazın sonuna doğru faaliyetlerine başlayacak.

Vali Çiçek yaptığı paylaşımda, “Uyuşturucu illetinin pençesine düşmüş olan gençlerimizi kurtarmak ve topluma geri kazandırmak amacıyla yapımına başladığımız Kayseri Yeşilay Uyuşturucu ile Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezimizin inşasında sona yaklaşıyoruz. İnşallah bu yaz sonunda merkezimizi hizmete açıp şehrimiz ve bölgemizin huzuru için hizmet vermeye hazır hale getireceğiz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Kaynak: FADİME ÖZKARAN