Afyonkarahisar eski Valisi Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, pek çok alanda olduğu gibi spora verdiği destek ile yine gönülleri fethetti.  

Vali Gökmen Çiçek, Kayseri’de uyuşturucuyla bağımlılıkla tüm cephelerde mücadele edeceğinin sözünü vermişti. “Alçaklara hiçbir gencimizi teslim etmeyeceğiz” sözleriyle gençlerin her zaman yanında olacağı konusunda vurgu yapan Vali Çiçek, sözünü tutarak gençlerle birlik oldu. 

“SEFERBERLİK BAŞLATTIK”

MÜSİAD Kayseri şubesi tarafından yaptırılan Spor Okulu’nun açılışına katılan Vali Çiçek, gençleri kötü alışkanlıklardan koruma adına spora yönlendirmenin ve sağlıklı bir yaşam sürmenin teşviki için her zaman çalışacaklarını belirtti. Vali Çiçek, “Polisimiz, kolluk kuvvetlerimiz mücadele ederken, bunun yanında gençlerimizi bu illete hiç bulaştırmamak, gençlerimizi uzaklaştırmak için çabalarımız olacak demiştik. Büyükşehir belediyemiz, ilçe belediyelerimiz bu konuyla ilgili spor tesisleriyle gerçekten ciddi manada çalışma yapıyor. Bizde destek olmak adına her mahallede gençlerimizin ayaklarına götürerek spor okulları, judo, tekvando, güreş hangi alanda diyorsanız açma noktasında bir kampanya, seferberlik başlattık” dedi.

5 yaşında ki Edanur’un ölümüne ilişkin 4 İBB çalışanı hakkında gözaltı kararı! 5 yaşında ki Edanur’un ölümüne ilişkin 4 İBB çalışanı hakkında gözaltı kararı!

Spor okulunda gençlerle birlikte futbol oynayan Vali Çiçek, adeta yeşil sahaların tozunu attırarak gençlere taş çıkarttı. N\S

Editör: Nurbanu Soy