14. yüzyıl dönemine ait Kuran-ı Kerim ele geçirildi! 14. yüzyıl dönemine ait Kuran-ı Kerim ele geçirildi!

Afyonkarahisar'da yaşanan feci trafik kazası güvenlik kameralarının gözü önünde gerçekleşti. Bolvadin ilçesine bağlı Müslümana Mahallesi Çamlıca Sokak'ta bir otomobilin, kontrolsüz bir şekilde sokak çıkışında motosiklete çarpması sonucu bir kaza meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, K.C.K. yönetimindeki 03 PC 139 plakalı otomobil, M.A. idaresindeki 03 ADG 134 plakalı motosiklete çarptı. Korkunç çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü M.A., motosikletten fırlayarak metrelerce uzağa savruldu. Olay yerine hızla gelen ambulansla hastaneye kaldırılan M.A.'nın sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi.

Kazanın vuku bulduğu alan polis ekipleri tarafından hemen incelenmeye başlandı. Güvenlik kameralarına yansıyan olay görüntüleri ise kazanın şiddetini gözler önüne serdi. Kaza sonrası yapılan ilk incelemelerde, otomobilin motosiklete çarpma anından sonra sürücünün havaya fırlayarak metrelerce savrulduğu kameralar tarafından kaydedildi.

  Kazanın ardından polis tarafından inceleme başlatılırken, güvenlik kameralarına yansıyan olay anı ise kazanın şiddetini gözler önüne serdi. Kazada otomobil motosiklete çarptıktan sonra sürücünün metrelerce savrulduğu görülüyor.

Editör: Tuğba Özkan