Yerel seçimlere saatler kaldı. AK Parti’nin Şuhut Belediye Başkan Adayı İbrahim Eroğlu, Şuhut İlçesinin Yarışlı Köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

Yarışlar Köyünde Eroğlu Rüzgarı!

Eroğlu’na ziyaretinde AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Harun Korkmaz, Gençlik Kolları Başkanı Sabri Yaşar, İl Genel Meclisi Üyesi Adayları Ali Diren, Mahmut Akkaya, Hüseyin Akalın ve Belediye Meclisi Üyesi Adayları eşlik etti.

Yarışlar Köyünde Eroğlu Rüzgarı!

Başkan Adayı Eroğlu, Şuhut ilçesinin Yarışlar Köyüne gerçekleştirdiği ziyarette yoğun ilgiyle karşılandı. Yarışlı Köyünde dün son mitingini yapan Başkan Adayı Eroğlu’nu Yarışlı sakinleri köyün girişinde karşıladı. Köy halkının kendisini coşku ve heyecanla karşılamasından dolayı teşekkür eden Eroğlu, ‘’Yolun sonu aydınlık, beraber başaracağımız çok şey var. Birlikte 36 Köyümüze hizmet etmeye geliyoruz’’ dedi.

Yarışlar Köyünde Eroğlu Rüzgarı!

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN SÖZ VERDİ

Katılımın yoğun olduğu mitingde konuşan Başkan Adayı Eroğlu, köydeki eksiklerin giderilmesi konusunda ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarının sözünü verdi.

Şuhut’ta projeler değerlendirildi! Şuhut’ta projeler değerlendirildi!

Yarışlar Köyünde Eroğlu Rüzgarı!

Seçim süreci boyunca sıkça vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinleyen Eroğlu, bu hususta Yarışlı Köyünün sorunlarına da hakim olduğunun altını çizdi.

Yarışlar Köyünde Eroğlu Rüzgarı!

Köyün eski muhtarı ve iki muhtar adayını da köylülere tanıtan Eroğlu, kendileri için destek istedi. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Eroğlu’nu köy sakinleri çıkışa kadar uğurladı.

Yarışlar Köyünde Eroğlu Rüzgarı!

Kaynak: NURBANU SOY