Geçtiğimiz aylarda, Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun ile Ümran Seyhan'ın Nişantaşı'nda görüntülenmeleri, büyük bir magazin çalkantısına yol açtı.

İkili Nişantaşı'nda samimi bir şekilde görüntülenmişti. Ünlü oyuncu Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun yaptığı açıklamayla ihaneti doğrularken, baba Tosun iddialar karşısında sessiz kalmayı tercih etmişti.

Ümran Seyhan 1

Allah'a Havale Ediyorum! 

Serpil Tosun, yazlık komşusu Ümran Seyhan ve Kenan Tosun'un sarmaş dolaş görüntülerinin basına yansımasının ardından yaptığı açıklamada "Her şey doğru. Konuşacak bir durum yok . Allah'a havale ediyorum onları" demişti.

Cansu Tosun Ailesi 2

Boşanma Açıklaması 

'Müge ve Gülşenle 2. Sayfa' programına konuşan Kenan Tosun evliliğinin bittiğini açıkladı:

Kibariye’den Şok Açıklama Geldi: Her Erkek Yapar. Önemli Olan Benim Düzgün Durmam Kibariye’den Şok Açıklama Geldi: Her Erkek Yapar. Önemli Olan Benim Düzgün Durmam

"Bir ay önce boşandık. Kimsenin haberi yok. İlk defa söylüyorum. Anlaşmalı olarak boşandık. O konu kapandı. Zaten boşanma arifesine gelmişti bizim evliliğimiz. Ne konuşsak yanlış anlaşılır. Görüyorsunuz Ümran Hanımla beraber ve mutluyuz. Sizler bir şeyler yazıyorsunuz ama öyle bir şeyler yok. Üç aydır birlikte yaşıyoruz. Yerimiz belli. Kimseden kaçmıyoruz. Çocuklarla küslük yok. Olamaz da... Hiç görüşmez olur muyuz?" dedi. 

Kenan Tosun 2

Kaynak: HABER MERKEZİ