Belediye Başkanı Mehmet Zeybek önderliğinde gerçekleşen gezi programı 6 saat sürdü. İlimizde yapılan yatırımlar, meclis üyelerinde büyük hayranlık uyandırdı.

Gezi programına ilişkin görüşlerini paylaşan Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Hüsnü Taşer; “Öncelikle her şey Afyonkarahisar’ımız için. Amaç şehrimize hizmet etmek. Gezdiğimiz yatırımların hepsi Afyon için faydalı yatırımlar. Bir kısmı başlanmış tamamlanmak üzere. Bir kısmı bizim dönemimizde başlanmış yatırımlar. Engelsiz Gastronomi Terapi Merkezinde eğitim alan öğrenciler benim çok ciddi önemsediğim bir alan. Kapalı Yüzme Havuzu yıllarca atıl kalmıştı. Bizim dönemimizde bu ünitenin eksiklerinin giderilmesi onarımlarının yapılması elbette ki Afyon için çok değerli. Bunları takdir ediyoruz. Daha iyilerini de bekliyoruz. Devam edeceğine de inanıyoruz” dedi.

HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL

Meclis Üyesi Bekir Lafçı ise; “Afyonkarahisar için beş yıllık dönemdeki yapılan tesisleri gezdik. Hepsi birbirinden güzel. Bunlar içinde en güzeli de Halk Ekmek Fabrikamız, Garnizon Millet Bahçemiz ve Saraydüzü Kamp Merkezimiz. Yatırımlarda emeği geçen başta Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek olmak üzere Meclisimize ve belediye çalışanlarımıza teşekkür ederiz” dedi. Belediye Meclis Üyesi Abdullah Hocaoğlu ise; “Zeybek Başkan ve diğer meclis üyesi arkadaşlarla birlikte tamamlanmış ve tamamlanmaya yakın projeleri gezme imkânımız oldu.  Saraydüzü Kamp Merkezi’ni ilk defa görüyorum. Çok etkilendim. Yakın zamanda açıldığında tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizi buraya bekliyoruz” dedi.

HER ZAMAN DESTEKÇİSİYİZ

Belediye Meclis Üyesi İrfan Özsandık ise “ Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Sayesinde yatırımları görme imkânımız oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yılmaz Kasap ise; “Başkanımızla yatırımları gezme imkanımız oldu. Aksayan bir şey varsa Başkanımıza söyledik. Başkanımız da memnuniyetle dinledi. Ben bugün çok memnun oldum. Projelerde yapılan imalatlar çok güzel, Afyon’a çok katkı sunacak eserler var. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Belediye Meclis Üyesi Fatma Gamze Kılıç ise, “Bugün Başkanımız ve Meclis Üyesi arkadaşlarımızla birlikte yatırımlarımızı gezdik. Geçtiğimiz 4,5 yıllık süre içerisinde onca olumsuzluğa rağmen Başkanımız çok titizlikle çalıştı. Allah bizlere çok güzel eserler bırakmayı nasip etti. Bizler de Meclis Üyesi olarak ona destek olabildiğimiz için oldukça mutluyuz. Başarılarının devamını diliyoruz, her zaman destekçisiyiz” dedi.

Meteorolojiden zirai don uyarısı Meteorolojiden zirai don uyarısı

AFYON GİZEMLİ BİR ŞEHİR

Belediye Meclis Üyesi Yasin Beşkardeşler ise “Bugün Başkanımızın geçtiğimiz beş yıl içinde yapmış olduğu bir takım eserleri yerinde görme fırsatımız oldu. Özellikle şu anda içinde bulunduğumuz Saraydüzü Kamp Merkezimiz oldukça muhteşem bir doğaya sahip. Burayı tüm Afyonkarahisarlıların görmesini istiyoruz. Biz de Başkanımıza elimizden geldiği kadarıyla destek olmaya çalışıyoruz. Başkanımıza başarılarının devamını diliyoruz” dedi. Belediye Meclis Üyesi Ali Ertan Ercan ise; “Başkanımız Mehmet Zeybek’in yaptığı yatırımları yerinde görme imkanımız oldu. İnceledik, kendisinden ve ekibinden Allah razı olsun. Şehrimize ciddi yatırımlar yaptı, değer kattı. Bunların hepsi geleceğe aktarılan değerler. Yatırımlar için kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi. Belediye Meclis Üyesi Hulusi Ceylan ise, “Afyon gerçekten gizemli bir şehir. Böyle her gün farklı bir noktasında farklı bir güzellik keşfediyoruz. Bugün de böyle bir güzelliğin yanındayız. (Saraydüzü Kamp Alanı) Başkanımıza emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Emeklerinden dolayı Allah razı olsun” dedi.

Editör: Nurbanu Soy