Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Emniyet ve Jandarma ekiplerinin görevinin başında olduğunu dile getirdi.

Yeni Yıla huzurlu girdik

Yılbaşı tedbirleri kapsamında Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri; yaya devriyede 84 personel, yol uygulamalarında 54 personel, motorize devriyelerde 191 personel,Erenler’de 41 personel,Erenler ve Şehir Merkezinde 40 Çevik Kuvvet personeli, ayrıca Trafik, Siber Suçlar, KOM, TEM Şube Müdürlükleri de yılbaşı tedbirleri kapsamında görev başında oldu.  İlçe merkezinde 163 ekip, 913 personel ile İlçelerde ise 114 ekip, 478 personel ile toplamda 277 ekip araçla, 1391 personel görev aldı.

Yeni Yıla huzurlu girdik

Aile Bakanlığı personel alımı şartları açıklandı! 18 yaş üzeri iş arayanlar dikkat Aile Bakanlığı personel alımı şartları açıklandı! 18 yaş üzeri iş arayanlar dikkat

TÜM EKİPLERE TEŞEKKÜR

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri de yeni yılda görev başında olacak.Ekipler, il merkezi ve 17 ilçe, 40 belde, 420 köy ve 207 mahalle olmak üzere 13.613 kilometre karelik sorumluluk bölgesinde vatandaşların huzur ve güvenliği için görev yaptı.

Yeni Yıla huzurlu girdik

Yılbaşı tedbirleri kapsamında 1.090 personel ve 186 araç ile 24 saat esasına göre görev yapıldı. Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı paylaşımında ise, “Fedakarca görev yapan tüm ekiplerimize teşekkür ediyoruz.2024 yılının ülkemize, milletimize ve güzel şehrimiz Afyonkarahisar’a barış, huzur ve güven getirmesini diliyor, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyoruz”

kübra güran yiğitbaşı

Kaynak: NURBANU SOY