Afyonkarahisar'da gerçekleşecek yerel seçimlere sayılı günler kala, siyaset sahnesi hareketlenmeye devam ediyor. Afyonkarahisar Merkez için şimdiye kadar açıklanan 5 aday arasından çıkarttığı en genç adayı ile dikkat çeken Yeniden Refah Partisi, genç ve dinamik adaylar ile yola çıkmaya devam ediyor. Yeniden Refah Partisi, Düzağaç Beldesi'nde ise sürpriz bir aday çıkarttı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ÖDÜL ALMIŞTI

2014-2019, 2019-2024 yılları arasında iki dönem AK Parti'den Düzağaç Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve bu dönem adı Milliyetçi Hareket Partisi'yle (MHP) anılan Muammer Işıklı, 2024 yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'nin Düzağaç Belediye Başkan adayı oldu.

GEZİLER FRENLENDİ DEMİRBAŞ YASAKLANDI GEZİLER FRENLENDİ DEMİRBAŞ YASAKLANDI

muammer ışıklı

Belediyecilik alanındaki başarılı çalışmalarıyla tanınan Işıklı, işsizlikle mücadeledeki etkin faaliyetleriyle de geniş bir destek kitlesi kazanmıştı. Ayrıca, 2017 yılında Türkiye genelinde kent ekonomisine katkı sağlayan belediyeler arasında birinci seçilerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan ödül almıştı.

muammer ışıklı

Işıklı’nın, bugün öğle saatlerinde Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan tarafından aday tanıtım toplantısında ilan edileceği öğrenildi.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ