Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte, tatil planları yapan ve yılbaşı gecesi için özel programlar düzenleyen vatandaşlar, hava durumunun nasıl olacağını merak ediyorlar. Afyonkarahisar'da yaşayan veya bu bölgeye seyahat etmeyi planlayan kişiler, yılbaşında kar yağışı olup olmayacağını soruyorlar. İşte, Afyonkarahisar için yılbaşı haftasının hava durumu tahmini…

Kar

Meteoroloji verilerine göre, yeni yılın ilk günlerinde Afyonkarahisar'da kar yağışı maalesef beklenmiyor. Geçmiş yılların aksine yılbaşı haftasında kenti karla buluşturacak hava koşullarının oluşmaması bekleniyor.

Kamu İşçilerine Müjdeli Haber: Ek Ödeme Takvimi Netleşti! Kamu İşçilerine Müjdeli Haber: Ek Ödeme Takvimi Netleşti!

Hava sıcaklığında ise 29 Aralık ile 4 Ocak tarihleri arasında büyük bir değişiklik öngörülmüyor. Türkiye genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi tahmin ediliyor.

Karr

Yeni görevinde başarılar! Yeni görevinde başarılar!

BÖLGESEL HAVA DURUMU

Marmara bölgesinde parçalı ve az bulutlu bir hava hakim olacak, sabah ve gece saatlerinde pus ve sis bekleniyor. Ege bölgesi az bulutlu ve açık, yine sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde pus ve sis oluşabileceği öngörülüyor. Akdeniz bölgesi de açıklığını korurken, İç Anadolu'da parçalı bulutluluk gözlemleniyor ve gece ile sabah saatlerinde pus ve sis olaylarına dikkat edilmesi gerekiyor.

Siss

Doğu Anadolu parçalı ve az bulutluluğunu koruyacak, sis ve pus hadiseleri bu bölgede de görülebilecek. Güneydoğu Anadolu az bulutlu ve açık geçerken, bölgede sis ve pus oluşumu bekleniyor. Batı Karadeniz'de parçalı bulutluluk ve sis ve pus görülebilir. Orta ve Doğu Karadeniz'de ise parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak, Artvin çevrelerinde yağmur ve yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışları bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde pus ve sis olaylarına dikkat gerekiyor.

Parçalı

Kaynak: TUĞBA ÖZKAN