Küresel altın talebi ilk çeyrekte merkez bankalarının alımlarıyla arttı Küresel altın talebi ilk çeyrekte merkez bankalarının alımlarıyla arttı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Ramazan ayı vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Yurdunuseven, bu kutsal ayın içerisinde birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, "Ramazan, kardeşliğimizin pekiştiği, birlik ve beraberliğimizin daha da kuvvetlendiği bir aydır. Lakin ne acıdır ki, Ramazan-ı şerifin heyecanını hissettiğimiz şu günlerde Kudüs hâlâ mahzun, Gazze yine kan ağlıyor, Doğu Türkistan’da zulüm devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Zulme Karşı Dayanışma Çağrısı

Yurdunuseven, Ramazan ayının birçok Müslüman için huzur ve sevinç zamanı olduğunu belirterek, ancak dünyanın çeşitli yerlerindeki zulümlere dikkat çekti. "Rahmet ayı Ramazan, bizi, zulüm altındaki kardeşlerimize el uzatmaya, maddi ve manevi bütün imkânlarımızı onlar için seferber etmeye çağırıyor" diyen Yurdunuseven, mazlumların yanında durmanın önemine vurgu yaptı.

Ramazan'ın Bereketi ve Kadir Gecesi

Yurdunuseven ayrıca Ramazan ayının önemine de değinerek, "Ramazan bin aydan daha hayırlı, içerisinde biz müminler için bir müjde olan Kadir Gecesini barındıran bir aydır. Her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz bir zamanda Ramazan ayı geldi. Ramazan bir çağrıdır. Rabbimizin bir çağrısıdır. Ramazan bizi barış yurduna davet etmek için gelir" diye konuştu.

Dilekler ve Temenniler

Yurdunuseven, konuşmasını Ramazan ayının ilimize, ülkemize, tüm mazlum milletlere ve Alem-i İslam'a hayırlar getirmesi temennisiyle sonlandırdı.

Kaynak: GAMZE KOÇAK