Eğitime verdiği desteği her geçen gün daha da artıran Afyonkarahisar Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim sezonu için desteklerini başlattı. İlk etapta 3 bin ihtiyaç sahibi öğrencinin kırtasiye malzemeleri ve çantaları teslim edildi.

Afyonkarahisar Belediyesi bu yıl da ilk, ortaokul ve lise öğrencilerine kırtasiye desteği sağlıyor. İhtiyaç sahibi 3 bin çocuğun çanta ve kırtasiye araç gereçlerini Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’ten teslim aldı.

EN BÜYÜK İCRAAT, GELECEĞE YAPILAN YATIRIMDIR

Toplumun her kesimine hitap eden sosyal belediyecilik örneğini en iyi şekilde yansıtan projelerin mimarı Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, eğitime olan desteklerini bu yıl artırarak sürdürüyor. Başkan Zeybek’in talimatları ile yapılan yardım, yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde ihtiyaç sahibi aileler ve çocukların yüzünü güldürdü. Başkan Zeybek öğrencilere tek tek çanta ve kırtasiye malzemelerini dağıttı. Onlarla hatıra fotoğrafları da çekinen Başkan çocukların kendisine yönelttiği isteklere de kayıtsız kalmadı. Ekibine taleplerin hemen yerine getirilmesi talimatı vererek çocuklara okul hayatlarında başarı diledi. Sıcak ve samimi anların yaşandığı yardım töreninde aileler de Başkan Mehmet Zeybek’e teşekkürlerini iletti.

ÖĞRENCİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek ‘Öğrencilerden tek isteği çok çalışıp vatana ve millete hayırlı bir birey olmaları’ dedi. Başkan Zeybek,“İhtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarını göz ardı etmiyoruz.  İlk ve ortaöğrenim 1.500, lise 1.500 öğrenci olmak üzere 3 bin öğrencimize kırtasiye yardımı yapıyoruz. Öğrencilerimizin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde bir destek paketi hazırladık. Öğrencilerimize dağıtımı yaparken de hangi renk çanta istediklerine kendileri karar veriyorlar. Bu da bizi mutlu ediyor” dedi.

Sandıklı’da köylere hizmet götürme birliği yeni sezona hazır! Sandıklı’da köylere hizmet götürme birliği yeni sezona hazır!

BU YIL DA ÖĞRENCİLERE BURS VERİLECEK

Başkan Zeybek konuşmasının devamında, “Öğrencilere yönelik burs desteğimizi bu yıl da sağlayacağız. Bu seneki burs desteğimiz geçen yıla göre arttı. Bu sene 350 TL burs vereceğiz. Geçtiğimiz yıl 200 TL idi. Arkadaşlarımız tespitini yapıyorlar en kısa sürede bursları da ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştırmış olacağız. Ben tüm yavrularımıza yeni eğitim öğretim döneminde başarılar diliyorum. Öğrencilerimizden tek isteğimiz derslerine çalışıp başarılı olmaları. Desteklerimiz aynen devam edecek. Bu hafta içinde anaokulları eğitim öğretime açıldı. Bu vesile ile anne ve babalara, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılı bir yıl temenni ediyorum. İnşallah Afyonkarahisar’ımız içinde hayırlı neticelerin olacağı bir dönem olur” diye konuştu.   //FÖ.

Editör: Fadime Özkaran