Al Jean adlı bir yazar, dizinin geleceği tahmin etmesinin aslında oldukça basit bir açıklaması olduğunu belirtti. Binlerce bölüm yazıldığında ve her türlü olay ve durumun işlendiğinde, bazı tahminlerin gerçekleşmesinin kaçınılmaz olduğunu söyledi. Jean'a göre, yeterince çok sayıda dart atarsanız, hedefine ulaşmanız kaçınılmaz olabilir.

Yapımın yazarlarından biri ise, verdiği demeçte hayranlarının dudaklarını uçuklatan dizinin geleceği nasıl tahmin edebildiğini açıkladı. Al Jean adlı yazara göre, bunun oldukça basit bir açıklaması var.

İNGİLİZ BİR DERGİYE KONUŞAN YAZAR ŞÖYLE DEDİ:

"Yazarlarımızdan biri, yazdığı bölüm Donald Trump'ın Başkan olacağını tahmin eden adam, bunu en iyi şekilde özetledi, '700 bölüm yazarsanız ve hiçbir şey tahmin etmezseniz, o zaman oldukça kötüsünüz demektir. Yeterince dart atarsan, hedefine ulaşacaksın."

'11 EYLÜL OLAYI ÇOK TUHAFTI'

Her ne kadar aksini düşünmek istesek de, yazarların ellerinde gizli bir zaman makinesi veya kristal küre yok gibi görünüyor. Jean yine de bazı tahminlerin ürkütücü olduğunu kabul ediyor. "11 Eylül olayı çok tuhaftı" dedi.

"Dünya Ticaret Merkezi bölümünde, kulelere benzeyen 11 rakamının yer aldığı, günde 9 dolar yazan bir broşür vardı. Bu 1996'daydı, bu uç bir tesadüf gibi çılgıncaydı. Ancak çoğunlukla bunlar sadece bilinçli tahminler."

Avukat hapse girdi! Avukat hapse girdi!

Yazar şöyle devam etti:  "Stanley Kubrick 1968'de 2001: A Space Odyssey filmini yaptı ve içinde Zoom ve iPad'ler var ama bunun sebebi, dünyanın 30 yıl sonra nasıl görünebileceğini inşa etmesine yardımcı olan fütürologların olmasıydı" dedi.

Kaynak: Ali KÜÇÜKKARTAL