Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesi Açıklandı: Türk Güzeller de Sıralamada!

Dünyaca Ünlü İsimlerin Yer Aldığı Bir Sıralama

Dünyanın en güzel 100 kadını listesi her yıl büyük bir merakla bekleniyor ve bu yıl da yayınlandı. Ünlü isimlerin yer aldığı bu liste, kariyerleri, tarzları ve tabii ki dış görünüşleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Türk İsimler de Listede!

Her yıl olduğu gibi, bu yıl da dünyanın dört bir yanından ünlü isimlerin yer aldığı bu prestijli listeye Türk güzeller de dahil oldu.

Geçen yıl 5 Türk oyuncunun listeye girmesine karşın, bu yıl sadece 3 isim yer bulabildi. Yapay zeka tarafından belirlenen altın oran ile seçilen isimler arasında Türk ünlüler de kendine yer buldu.

Listedeki İlk 5 Güzellik!

  1. Jasmine Tookes: 1 Şubat 1991'de California, Huntington Beach'te dünyaya gelen Jasmine Tookes, 15 yaşında bir model ajansı tarafından keşfedildi. Kısa sürede büyük markaların ve ünlü tasarımcıların ilgisini çekerek defilelerde ve kampanyalarda yer almaya başladı.

  2. Nancy Jwewl Mcdonie: 13 Nisan 2000 doğumlu olan Nancy Jewel McDonie, Kore asıllı Amerikalı bir şarkıcı, oyuncu ve sunucudur. 10 Kasım 2016'da Mnet'in realite hayatta kalma programı Finding Momoland aracılığıyla kurulan Güney Koreli kız grubu Momoland'ın eski bir üyesidir.

    Zafer Sağlık Külliyesinde AFSÜ GençFest 2024 Coşkusu! Zafer Sağlık Külliyesinde AFSÜ GençFest 2024 Coşkusu!
  3. Lisa: 27 Mart 1997 doğumlu Lalisa Manobal, bilinen sahne adıyla Lisa, Taylandlı bir rapçi, şarkıcı ve dansçıdır. 2016 yılında YG Entertainment tarafından oluşturulan Güney Koreli kız grubu BLACKPINK'in ana dansçısı, lider rapçisi, alt vokalisti ve en genç üyesidir. 

  4. Dasha Taran: Ukraynalı bir sosyal medya fenomeni, model ve içerik oluşturucusu olan Dasha Taran, 1999 yılında doğmuştur. Genç yaşına rağmen milyonlarca takipçisi olan popüler bir Instagram kullanıcısıdır. Güzellik, moda ve yaşam tarzıyla ilgili içerikler paylaşmaktadır.

  5. Sitala: 1996 doğumlu olan Sitala, bir K-pop grubunun üyesidir.

Türk Güzellerin Yer Aldığı Liste

Geçen yıl 5 ünlü Türk oyuncunun yer aldığı listede bu yıl yalnızca 3 isme yer verildi. İşte listede yer alan Türk güzeller:

  • Sıla Türkoğlu: Başarılı oyunculuk kariyeriyle dikkat çeken Sıla Türkoğlu, güzelliğiyle de ön plana çıkıyor. Liste içerisinde 33. sırada yer alıyor.Sıla Türkoğlu estetiksiz hali! Sıla Türkoğlu eski hali nasıl ...

  • Özge Yağız: Ekranların sevilen yüzlerinden biri olan Özge Yağız, listeye 43. sıradan giriş yapmayı başardı.

  • Özge Yağız TV Series, Biography - Dizilah

  • Hande Erçel: Son olarak "Bambaşka Biri" dizisinde rol alan ve yurt dışında milyonlarca hayranı olan Hande Erçel, 53. sırada yer alıyor.

  • Suudi şirket, Hande Erçel'in sözleşmesini feshetti ...

Kaynak: Ahmet Sarlık