Vakıfbank müşterilerinin yüzünü güldürecek ödeme kampanyası! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

VAKIFBANK PARA İADESİ KAMPANYASI

Vakıfbank tarafından yapılan son duyurulara göre Mavi mağazalarından yapılacak 1750 TL ve üstü alışverişlere 175 TL Worldpuan ödemesi yapılacak. Kampanya 17 Nisan ile 15 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanya kapsamında Mavi mağazalarından ve online internet sitesinden yapılan alışverişler dahil olacak. Ek kart ve sanal kartlarla yapılan alışverişler kampanyaya dahil olacak. 

Prim veya yaş bekleyenler için yeni dönem başladı! Bu kişiler 8 yıl erken emekli olacak Prim veya yaş bekleyenler için yeni dönem başladı! Bu kişiler 8 yıl erken emekli olacak

Business Card, Bankomatik Kart, nakit çekim işlemleri, mail order işlemleri, temassız ödeme ve yurt dışı işlemleri, iptal ve iade işlemleri, puan kullanım işlemleri kampanyaya dahil edilmeyecek. Kampanya süresince alışverişlerin iptal ya da iade edilmesi halinde kazanılan puanlar iade alınacak. Kampanyadan faydalanmak için bankanın mobil uygulamasında yer alan Cepte Kazan kısmından kampanyaya katılım sağlanabilecek. Kazanılan puanlar 21 Mayıs tarihine kadar kartlara yüklenecek. 20 Haziran tarihine kadar puanlar kullanılabilecek ve kullanılmayan puanlar 21 Haziran tarihinde iade alınacak.  

Kaynak: GAMZE KOÇAK