Afyonkarahisar Belediye Meclisi'nin yaklaşan oturumu için detaylar ilan edildi. Belediye yasaları uyarınca 01 Şubat 2024 Perşembe günü, saat 18.00'da, Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilecek olan toplantının gündemi kamuoyu ile paylaşıldı. Önemli kararların alınacağı toplantıda, Ocak ayı meclis tutanak özetinin oylanmasından itfaiye ve zabıta personelinin fazla mesai ücretlerinin belirlenmesine kadar birçok konu masaya yatırılacak.

Kadınların haklarını koruyoruz! Kadınların haklarını koruyoruz!

meclis

01 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan olağan Belediye Meclis toplantısında ilk olarak bir önceki toplantıya ait Ocak Ayı Meclis tutanak özetinin oylaması yapılacak. Ardından, 2024 yılı fazla mesai ücretleri için plan ve bütçe komisyonunun raporu ele alınacak. Meclisin daha önce Afyonkarahisar Tarıma Dayalı Jeotermal Seracılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne katılma ve müteşebbis heyete üyeler seçme konusunda aldığı 361 sayılı kararın devamı ile ilgili teklifler de değerlendirilecek.

Ayrıca, trafik düzenlemeleri ve şehir içi nakliyatçılık yapmak isteyen bireylerin taleplerine dair trafik komisyonu raporları gündemin önemli maddeleri arasında yer alıyor. Toplantıda, çeşitli plakaların vize işlemleri ile ilgili raporlar ve kamu kurumlarının trafikle ilgili teklifleri de masaya yatırılacak. Ayrıca, son olarak gelecek meclis toplantısının gün ve saatinin belirlenmesine dair öneri de toplantıda ele alınacak maddeler arasında.

Kaynak: GAMZE KOÇAK