Afyonkarahisar'da Eber Gölü'nde Endemik Bitkilerin Korunması İçin Önlemler Alınıyor Afyonkarahisar'da Eber Gölü'nde Endemik Bitkilerin Korunması İçin Önlemler Alınıyor

Haliç Üniversitesi'nin konferans salonunda düzenlenen İlim Yayma Vakfı 53. Olağan Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze'de katliam yapan İsrail'e yüklendi. Erdoğan, "Tayyip Erdoğan 15 yıl önce katillerin yüzüne 'One minute' diyerek duruyorsa bu gün de aynı yerde dimdik durmaktadır" dediCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Haliç Üniversitesi'nin konferans salonunda düzenlenen İlim Yayma Vakfı 53. Olağan Genel Kurulu'nda konuştu. Kurulda yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına tepki gösterdi.

recep tayyip erdoğan

2009 yılının en çok konuşulan konularından birisi olan ve o dönemin Türkiye Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 29 Ocak'ta, İsviçre'nin Davos kentinde düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu panelinde forum moderatörüne ve İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'e, 'One Minute' sözleriyle tepki göstermiş ve daha sonra forumu terk etmişti.

AYAKTA ALKIŞLANDI

İsrail'in Gazze'de uyguladığı katliama kayıtsız kalamayacaklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 yılın ardından yeniden İsrail’e ‘One Minute’ dedi.

recep tayyip erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Elimizin uzandığı gücümüzün yettiği kadar tüm imkanlarımızla yardımcı olmaya çalışıyoruz. En yakın şahidi Filistinli kardeşlerimizdir. Şunu çok net ifade etmek isterim. Filistinlilerin davasına en üst seviyede sahip çıkan ülke tartışmasız şekilde Türkiye’dir. Tüm dünya çok iyi biliyor Tayyip Erdoğan 15 sene önce katillerin yüzlerine karşı "One minute" diye haykırırken nerede duyuyorsa bugün de aynı yerde durmaktadır. En fazla hassasiyet gösterdiğimiz bir konuda bize haksızlık edenleri kendini sorgulamaya davet ediyorum’’ dedi.

Bundan 15 yıl önce bir kez daha İsrail'e 'One minute' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sözleri salondakiler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ