AK Parti Şuhut’ta seçim koordinasyon merkezi açılışını yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi. Miting havasında geçen açılışa AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve Hasan Arslan’da katıldı. Orman ve Su İşleri eski Bakanı Veysel Eroğlu ise toplantısı nedeniyle katılamadığı programa telefonla bağlandı.

41 projemize 41 kere maşallah!

AK Parti Şuhut’ta seçim koordinasyon merkezi açılışını yoğun katılım ve AK Parti Şuhut Belediye Başkan Adayı İbrahim Eroğlu’nun yanı sıra Veysel Eroğlu için yapılan, ‘’Veysel Eroğlu Şuhut’un gururu’ tezahüratlarının yoğunluğu da dikkatlerden kaçmadı.  

AK Parti’nin Şuhut Belediye Başkan Adayı İbrahim Eroğlu, yaptığı açılış konuşmasında, ‘’Başkanlık makamı için değil sizlere hizmetkar olmak için geliyoruz’’ dediği ifadeleriyle Şuhut’a adeta damgasını vurdu. Eroğlu, ‘’Türkiye’nin yeni yüzyılında sevdamız Şuhut’’ sloganıyla ‘’Sevdamız Şuhut’tur’’ dediği ifadeleriyle Şuhutluları coşturdu.  

41 projemize 41 kere maşallah!

SADECE 3 YATIRIMCININ BİN İSTİHDAM SÖZ VAR

Belediye Başkanı seçilmesi halinde ayırmadan ayrıştırmadan, herkese kapısının açık olacağını ve 5 yıl boyunca var gücüyle Şuhut için çalışacağının sözünü veren Eroğlu, ‘’Her zaman ve her konuda halkım ile iç içe olacağıma, birlikte istişareler yapacağımıza söz veriyorum. Afyonkarahisar’ın en mutlu, en gelişmiş, en refah seviyesi yüksek ilçesi olabilmesi için durmadan yorulmadan çalışacağız’’ dedi.

41 projemize 41 kere maşallah!

Projelerinden bahseden ve 41 tane projesinin olduğunu kaydeden Eroğlu, ‘’Vaktinizi almamak adına ben şuan sadece 6 tanesinden bahsedeceğim. 60 tane proje yapacağız ama nazar değmesin diye biz 41 tane dedik. En başta Şuhut ilçemizin işsizlik sorununu çözmek için Organize Sanayi Bölgemizdeki yatırımcılarla şuanda tek tek görüşüyoruz. Sadece benim görüştüğüm 3 tane yatırımcı var. Sadece üçünün 1000 istihdam sözü var. Geleceğimize aş olacağız, iş olacağız’’ diye konuştu.

ŞUHUT’TA EVSİZ KİMSEYİ BIRAKMAYACAĞIZ

Şuhut’a kaliteli içme suyu sağlayacaklarını söyleyen Eroğlu, Başören Barajı’nın 2024 yılında tamamlanacağını ve Şuhut halkının temiz içme suyuna sahip olmasının yanı sıra en ucuz içme suyuna da sahip olacaklarının altını çizdi.

DEVA Partisi suç duyurusunda bulundu! DEVA Partisi suç duyurusunda bulundu!

Projelerinden bir diğeri olan yeni sanayi dükkanları ve iş merkezi hakkında da açıklamalarda bulunan Eroğlu, ‘’Sanayi esnafımız ve Şuhut esnafımız için inşallah herkesi dükkan sahibi yapacağız. 1. ve 2. etabı yapılan TOKİ Konutlarına 3.etap için yerimiz hazır. Şuhut’ta evsiz kimseyi bırakmayacağız. Ayrıca belediye olarak da tüm taziyeleri hizmetlerini karşılayacağımız bir hizmet sunacağız’’ diye konuştu.

41 projemize 41 kere maşallah!

’’ŞUHUT’A HİZMET BORCUMUZ VAR’’

Otogar ve otopark yaparak ilçenin trafik sorununu çözeceğini söyleyen Eroğlu, ‘’Beni bilirsiniz, ben söz verince sözümde dururum. Şuhut zaferin şehri, tek diyarı. Şuhut her şeyin en güzeline layık. Bunların dışında yapacağımız birçok proje var. Ben size söz veriyorum ama sizlerde 31 Mart akşamı sandıkları patlatacağınıza söz verin. ’’Şuhut’a hizmet borcumuz var, Şuhut’a vefa borcumuz var’’ dedi.

Kaynak: NURBANU SOY