Bim Aktüel indirimli ürün kataloglarında tek fiyat avantajına sahip onlarca ürün resmen duyuruldu. Bim 5 Ocak 2024 kataloglarında bulunan ve peşin fiyatına 6 taksit avantajı bile sunan bu “tek fiyat” ürünleri arasında oyuncaklar, mutfak gereçleri, tekstil ürünleri ve gündelik yaşamda sıkça kullandığımız ürünler yer alacak.

Öncelikle ne alırsanız 149 TL fiyata sahip olan fırsat ürünlerini anlatalım. Benante melamin kek fanusu ve spatula ekmek kutusu 6 parça standlı servis seti 9 parça mutfak seti pedallı 5 lt çöp kovası, raf ünitesi ve cam kurabiyelik gibi ürünlerde tek fiyat avantajı sizlerle olacak. Aynı fiyata sahip olarak gelen welsoft kapüşonlu sweat, yarım fermuarlı polar üst, hayvan figürlü panduf, lastikli çift kişilik çarşaf, wellsoft tv battaniyesi, koltuk örtüsü ve masa örtüsü gibi ürünlerde de 149 TL adet fiyatı bulunacak.

5 Ocak

Soft atış seti, blok set, blok oyuncak 36 yaş beyin geliştirme seti yaz sil, bükülebilir dinozorlar, monster trucks arabalar, luna ve evcil hayvan seti ile küçük kardeşler ve hayvan arkadaşları oyuncakları yine adet fiyatı 149 TL olmak üzere satılacak.

Sel faciası, 15 ölü! Sel faciası, 15 ölü!

5 Ocak Katalog

Bim 5 Ocak 2024 kataloglarında tek fiyat 99 tl’ye olan ürünlere bakacak olursak ilk olarak matara, süzgeçli cam demlik, oval tepsi, heybeli çay seti cam kapaklı yuvarlak bor cam tencere, saklama kabı ürünleri ve meşrubat bardağı gibi ürünler sizlerle olacak.

Katalog 2

Lastikli tek kişilik çarşaf tül perde wellsoft kapşonlu sweat çocuk, yağmurluk filan el ev botu gibi ürünlerde de 99 tl adet fiyatı bulunacak.

Bim 7

Oyuncaklarda ise pilli istasyonlu tren, mega çubuklar, sürtmeli şehir araçları havaalanı oyun seti, mini org, oyuncak tamirci dükkanı gibi bazı fırsat ürünleri sizlerle olacak.

Bim 8

Bim Aktüel kataloglarında ne alırsanız 59 TL fiyata gelecek olan bazı ürünlerde ise çapraz terlik, sürgülü süzgeç, polar alt ve bazı oyuncaklar yer alacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ