Yasaklı madde tespit edilen limonlarla ilgili soruşturma başlatıldı! Yasaklı madde tespit edilen limonlarla ilgili soruşturma başlatıldı!

750 T L Hediyeniz O Bankadan Hazir Nisan Ayi Boyunca Dilediginiz Yerde Harcayin 640X331

Nisan ayında katılım sağlayanlara 750 TL ödeme yapılacak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

750 TL ÖDEME YAPILIYOR

Son dönemlerde bankaların yaptığı ödeme kampanyaları yoğun ilgi görüyor. TEB tarafından başlatılan kampanya kapsamında e-ticaret harcamalarına müşterilere 750 TL’ye kadar bonus ödemesi yapılacak. Kampanyadan faydalanmak için ilk olarak katılım sağlanması gerekiyor. Kampanya 30 Nisan tarihine kadar geçerli olacak ve Hepsi Burada, N11, Trendyol internet sitelerinde geçerli olacak. 

750 Tl Hediyeniz O Bankadan Hazir Nisan Ayi Boyunca Dilediginiz Yerde Harcayin

Kampanya kapsamında 750 TL ve üstü harcamalara 150 TL, toplam 750 TL bonus hediyesi verilecek. Kampanyaya katılımlar bankanın mobil uygulaması aracılığıyla ya da 4616 numarasına ONLINE yazıp göndererek yapılabilecek. Kazanılan bonuslar 9 Mayıs tarihine kadar kartlara yüklenecek ve kullanılmayan bonuslar 24 Mayıs tarihinde iade alınacak. Bir müşteri kampanyadan en fazla 750 TL bonus kazanabilecek. TEB 750 TL bonus kampanyası ile ilgili detaylı bilgiler bankanın resmi internet sitesi üzerinden müşterilerle paylaşılıyor. 

Kaynak: GAMZE KOÇAK