Bankaların çalışma durumu 8 Nisan Pazartesi en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Bilindiği üzere Ramazan Bayramı bu yıl 10-12 Nisan tarihleri arasında idrak edilecek. Resmi tatillerde kamu kuruluşları kapalı olurken, bazı özel şirketler hizmet vermeye devam ediyor. Peki Bugün bankalar açık mı? 8 Nisan Pazartesi bugün bankalar çalışıyor mu, tatil mi?

Afyon’un hangi ilçe ve belde belediyelerinde işçi kıyımı oldu? Türk-İş Başkanı rakam vererek açıkladı! Afyon’un hangi ilçe ve belde belediyelerinde işçi kıyımı oldu? Türk-İş Başkanı rakam vererek açıkladı!

8 Nisan Bankalar Açık Mı? Ramazan Bayramı tatili öncesindeki 8-9 Nisan 2024 tarihleri idari izin kapsamına alındı. 9 günlük Ramazan Bayramı tatili 6 ile 14 Nisan arasında yapılacak. Ancak bu tatil resmi değil, idari izin olarak geçiyor. 8 Nisan Pazartesi günü özel bankalar vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek. 9 Nisan Salı günü ise arefe günü olduğundan yarım gün açık kalacak. Salı günü öğleden sonra bankalar kapalı olacak. Yani 8 Nisan Pazartesi bankalar açık olacak.

Arefe ve Bayramda Bankalar Kapalı Mı? Bankalar, bayram boyunca kapalı olacak. 9 Nisan arefe günü ise borsa ve dolayısıyla bankalar saat 13.00'e kadar hizmet verecek.

Ramazan Bayramı Tatilinde Borsa Takas İşlemi Tarihleri 5 Nisan 2024 Cuma tarihli işlemlerin takası 15 Nisan 2024 Pazartesi tarihinde gerçekleştirilecek. 8 Nisan 2024 Pazartesi ve 9 Nisan 2024 Salı tarihli işlemlerin takası 16 Nisan 2024 Salı tarihinde gerçekleştirilecek.

Kaynak: BÜLTEN