Emirdağ ilçesinde hayırsever vatandaşlar Fidan ve Ali Altıntaş’ın yaptırmış olduğu Fidan Ali Altıntaş Anaokulu’nun açılış etkinliğine Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz, Afyonkarahisar Şube Müdürü İbrahim Erdem Gülcü, ilçe protokol üyeleri, idareciler, öğretmenler, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ’nın okunmasıyla başlayan açılış programı Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan ’ın açılış konuşmalarıyla devam etti.

Filipinler'de 5,7 büyüklüğünde deprem! Filipinler'de 5,7 büyüklüğünde deprem!

Konuşmalardan sonra hayırsever vatandaşlar Fidan ve Ali Altıntaş’a Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı tarafından plaket takdimi gerçekleştirilip, protokol üyeleri ve öğrencilerle birlikte fotoğraf çekimi yapıldı. Daha sonra anaokulu öğrencilerinin yaptıkları gösteriler ve öğretmenlerin türkü dinletisi programa renk kattı.

Kurdele kesim törenin ardından anaokulu içerisinde incelemelerde bulunan Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci öğrenciler ile bir araya gelerek sohbet etti. \\T.Ö

Editör: Tuğba Özkan