AFAD İl Müdürlüğü eğitmenleri tarafından verilen eğitimde, ilk yardım temelleri, temel yaşam desteği, şok, kanamalar, yaralanmalar, yanıklar, zehirlenmeler, hayvan ısırmaları ve sokmaları gibi konularda teorik ve uygulamalı bilgiler verildi.

Eğitime katılan personel, ilk yardımda yapılması gerekenleri uygulamalı olarak öğrenerek, olası bir acil durumda ilk yardım müdahalesi yapma becerisini kazandı. İki gün süren eğitimin sonunda AFAD il Müdürlüğü tarafından katılım belgeleri verildi.

İLKYARDIM KONUSUNDA BİLGİLİ OLMAK ÖNEMLİ

Dinar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu tarafından teknik gezi düzenlendi! Dinar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu tarafından teknik gezi düzenlendi!

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, yaptığı açıklamada, "İlk yardım, hayat kurtaran bir uygulamadır. Bu nedenle, toplumumuzun her kesiminin ilk yardım konusunda bilgili olması gerekir. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli olarak, ilk yardım konusunda bilgili olmamız bizim için çok önemlidir. AFAD İl Müdürlüğümüz tarafından verilen bu eğitimle, personelimiz ilk yardım konusunda önemli bilgiler edindi. Bu eğitimlerin devam edeceğini belirterek, katılımcılara teşekkür ediyorum" dedi. N\S

Editör: Nurbanu Soy