Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ), öğretim üyelerinin akademik çalışmalarını daha verimli bir şekilde yürütebilmeleri için son teknoloji dizüstü bilgisayarlar ile öğretim üyelerinin cihazlarını yeniliyor. Üniversite, kuruluşundan bu yana göreve başlayan tüm öğretim üyelerine dizüstü bilgisayarlar sağlamıştı. Ancak, teknolojik olarak eskimiş ve kullanım ömrünü tamamlamış cihazlar, üniversitenin kuruluşundan önce görev yapmış olan öğretim üyelerine teslim edilerek yenileri ile değiştiriliyor.

1 1 Scaled

Akademik Çalışmaları Kolaylaştırmak İçin Yenilik

Öğretim üyelerinin akademik çalışmalarına kolaylık sağlamak amacıyla her birine bir adet taşınabilir bilgisayar veriliyor. Bu yeni dizüstü bilgisayarlar sayesinde öğretim üyeleri, her yerde ve her koşulda bilgiye erişebilir ve akademik çalışmalarını sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirler. Bu yenileme, öğretim üyeleri arasında büyük bir memnuniyetle karşılanıyor. AFSÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından teslim alınan cihazlar için teşekkürlerini sunan akademisyenler, üniversite yönetimine minnettarlıklarını iletiyorlar.

3 1 Scaled

AFSÜ Rektörü: "Öğretim Üyelerimizin Hizmet Kalitesini Artırmaya Devam Edeceğiz"

AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, üniversitenin akademik kadrosunun daha iyi hizmet verebilmesi için ellerinden gelen her tür desteği sağlamaya devam ettiklerini belirtti. Prof. Dr. Okumuş, "Öğretim üyelerimizin bilimsel çalışmalarını daha rahat bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için güncel özelliklere sahip dizüstü bilgisayarları kendilerine dağıttık. Akademisyenlerimiz, kullanıma hazır vaziyette kendilerine teslim edilen bu cihazlar sayesinde üniversitemizin araştırma ve öğretim kalitesine daha verimli bir şekilde katkıda bulunacaklarına inanıyorum." şeklinde konuştu.

2 2 Scaled

AKÜ’de devir teslim gerçekleşti! AKÜ’de devir teslim gerçekleşti!

4 1 Scaled

Kaynak: AHMET SARLIK