81 İl Müdürü bir araya geldi! 81 İl Müdürü bir araya geldi!

AFSÜ Kalite Topluluğu, Kalite Koordinatörlüğü ile iş birliği yaparak düzenlediği "Öğrenci Perspektifinden Bakmak: Memnuniyet Anketi Değerlendirme Atölyesi" etkinliğini Tıp Fakültesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirdi.

Afsüüüüü (2)

Memnuniyet Anketi Değerlendirme Atölyesi: İyileştirme Önerileri ve Raporlama

Atölyede, Kalite Koordinatörlüğü'nden Öğr. Gör. Yasemin Özliman Farımaz ve Öğr. Gör. Ömer Faruk Akbulut ile Kalite Topluluğu Başkanı Ecem Güldar'ın rehberliğinde, üniversite öğrencilerinin memnuniyet anketlerindeki gelişmeye açık yönler üzerine iyileştirme önerilerini raporlayarak AFSÜ Kalite Komisyonu'na sunma amacı güdüldü.

Afsüüüüü (3)

Katılımcılar ve Değerlendirme Süreci

Atölyeye, akademik birimlerin Öğrenci Temsilcileri ve Kalite Temsilcileri katıldı. Katılımcılar, interaktif bir ortamda üniversitenin Öğrenci Memnuniyet Anketi (2023/01) sonuçları hakkında fikirlerini paylaştılar. Topluluk Başkanı Güldar, etkinliğin önemine vurgu yaparak, benzeri etkinliklerin devam edeceğini belirtti ve kalite güvencesi süreçlerine ilgi duyan tüm öğrencileri, AFSÜ Kalite Koordinatörlüğü ve Kalite Topluluğu ile iletişime geçmeye davet etti.

Afsüüüüü (8)

Kaynak: FATMA SEDA CAN