Üniversitede farklı öğrenci toplulukları tarafından Filistin'e destek olmak amacıyla organize edilen kermes, büyük bir ilgiyle karşılandı. AFSÜ Genç Kızılay, AFSÜ İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Topluluğu (İDESA), AFSÜ Hayvan Hakları Topluluğu, AFSÜ Tıbbi Aromatik Bitkiler Kulübü ve AFSÜ Üniversiteli Akademik Kültür Topluluğu (ÜniAk) tarafından düzenlenen kermes, üniversitenin Rektörlük A Blok fuayesinde açılan stantlarla gerçekleşti. Öğrenci ve personellerin yoğun ilgisiyle karşılanan bu etkinlik, Filistin halkına mali destek sağlama amacı taşıyor.

Stantlarda öğrenciler ve personel tarafından hazırlanan yiyecekler, tatlılar ve el işi ürünler satışa sunuldu. Ayrıca ev yapımı organik ürünlerin de satıldığı kermesin gelirleri Filistin halkına ulaştırılacak. Etkinlik, katılımcılardan gelen destekle gün boyunca devam etti.

afsü

Dinar'da Belediye Meclisinde neler oldu? Dinar'da Belediye Meclisinde neler oldu?

Rektör Prof. Dr. Nurullah Okumuş etkinliği ziyaret ederek, emeği geçen öğrencilere teşekkürlerini iletti. Prof. Dr. Okumuş, Filistin'deki zor durumdaki insanlar için düzenlenen bu tür etkinliklerin önemli bir sorumluluk olduğuna dikkat çekti ve AFSÜ'nün Filistinli mazlumlar için dua ve destek gönderdiğini belirtti.

Üniversitenin Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Aslan, Genel Sekreter Ziya Kutay Erşen, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Sarıkürkcü ve birçok öğrenci ile personel de kermese katılım gösterdi.

afsüafsüafsüafsü

Kaynak: TUĞBA ÖZKAN