Mavi Salon’da gerçekleşen eğitime SBF Dekanı Tolga Ertekin, SBF Araştırma ve Geliştirme Çalışma Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Yeliz Ciğerci, Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanı Filiz Özden Yılmaz ile SBF akademisyenleri ve idari personeli katıldı.

afsü

BYHK’den Öğr. Gör. Ceyda Karaman ve Öğr. Gör. Nesrin Gülcü tarafından sunumların gerçekleştirildiği eğitimde genel olarak protokol kuralları, protokolde karşılama ve uğurlama, makamda davranış kuralları, ast-üst ilişkilerinde dikkat edilmesi gereken kurallar, giyim, hitap ve üslup, selamlaşa ve tokalaşma, tanıtma ve tanıştırma, telefonda konuşma gibi konularda dikkat edilmesi gereken hususlar ele alındı.

Afyonspor kaptanları sahneyi hareketlendirdi! Afyonspor kaptanları sahneyi hareketlendirdi!

PEK ÇOK KONUDA BİLGİ SAHİBİ OLDULAR

Eğitimde, Rektörlük ya da fakülte ev sahipliğinde yapılan etkinliklerde dikkat edilmesi gereken noktalar, kurum içi protokol düzeni, törenlerde ve programlarda oturma düzeninin nasıl olması gerektiği, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konular hakkında da bilgi verildi.

Eğitim, Doç. Dr. Ciğerci ve SKS Daire Başkanı Yılmaz tarafından Öğr. Gör. Karaman’a ve Öğr. Gör. Gülcü’ye Teşekkür Belgesi takdimi ile son buldu.

Kaynak: GAMZE KOÇAK