AFSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Çocuk Hematoloji-Onkoloji Kliniğinde tedavi gören çocuklarımızın rehabilitasyonu amacıyla hazırlanan sinema odası hizmete girdi.

I M G 7112

İGM 21 gündem maddesini görüşmek için toplanacak! İGM 21 gündem maddesini görüşmek için toplanacak!

AFSÜ’de konuk ettiğimiz çocuklarımızın günlük faaliyetlerine devam etmelerini sağlamanın yanı sıra moral ve motivasyonlarını üst düzeyde tutabilmek adına sık sık tiyatro gösterimi, resim atölyesi, müzik dinletisi gibi kültürel ve sosyal etkinlikler düzenleniyor. Bu faaliyetleri zenginleştirmek adına bağışçı iş adamı Mehmet Engin’in katkılarıyla 12 kişilik bir sinema odası hizmete sunuldu.

I M G 7114

AFSÜ, çocuklarının sadece tedavi sürecine odaklanmayıp aynı zamanda onların günlük yaşamlarını renklendirmek için çeşitli etkinlikler düzenliyor.

I M G 7115

EĞİTİM SÜRECİ DE DESTEKLENİYOR

AFSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi, sadece fiziksel sağlık değil, aynı zamanda eğitim alanında da çocuklara destek olmayı hedefliyor. AFSÜ Çocuk Hematoloji-Onkoloji Kliniği, MEB’e bağlı Hastane Okulunu bünyesinde barındırarak, çocukların tedavi sürecinde eğitimlerine kesintisiz devam etmelerini sağlıyor.

I M G 7116

MEB’e bağlı Hastane Okulunu da içinde barındıran AFSÜ Çocuk Hematoloji-Onkoloji Kliniğinde tedavi süresince çocuklarımızın eğitiminde meydana gelebilecek aksamaların da önüne geçilmiş oluyor.

I M G 7117

Kaynak: GAMZE KOÇAK