Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğünün aranana şahıslara yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında farklı suçlardan aranan 13 kişi hakkında işlem yapıldı. Çalışmalar kapsamında, iftira suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan K.A., isimli şahıs, silahlı tehdit suçundan 1 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası bulan E.G., isimli şahıs,iftira suçundan 10 ay hapis cezası ile aranan U.D., isimli şahıs ve çekle ilgili karşılıksızdır işlemi yapılmasına sebebiyet verme suçundan 14 bin 970 TL adli para cezası ile aranan A.F.T., isimli şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Ayrıca basit yaralama suçundan bin 680 TL adli para cezası ile aranan R.A., isimli şahıs para cezasını ödemesinin ardından serbest bırakıldı.

Taksirli ölüme neden olma suçundan ifadesine yönelik aranan N.D., isimli şahıs ile futbol ve diğer müsabakalarda bahis ve şans oyunları düzenlenmesi hakkındaki kanuna muhalefet suçundan ifadesine yönelik aranan A.K., ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Bıçaklanan kişi hayatını kaybetti! Bıçaklanan kişi hayatını kaybetti!

6 ARANAN ŞAHIS YAKALANDI

Aranan şahıslara yönelik çalışmalar kapsamında ayrıca kemiklerin kırılmasına sebebiyet verecek şekilde kasten yaralama suçundan aranan D.B., kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirmek veya yaymak suçundan aranan H.K., silahla tehdit ve güveni kötüye kullanma suçundan aranan T.P., suç eşyasının satın alınması veya kabul edilmesi suçundan aranan N.D., bilişim sistemindeki verileri bozma, yok etme, erişilmez kılma sisteme ve veri yerleştirme suçundan N.D. ve  imar kirliliğine neden olma suçundan ifadesine yönelik aranması bulunan Z.Ö. isimli şahıslar yakalanarak tebligat ya da ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ