31 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde, seçim sürecinin huzur ve güven içinde tamamlanabilmesi adına toplantı düzenlendi. Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay'ın başkanlık ettiği Seçim Güvenliği Toplantısı, güvenlik tedbirlerini ele almak üzere düzenlendi. Toplantı, İl Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Geniş Katılımlı Toplantı

Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen toplantıya ilgili personelin geniş katılım sağladığı belirtildi. Toplantıda, seçim sürecinin her aşamasında alınması gereken önlemler ve güvenlik tedbirleri detaylı bir şekilde ele alındı.

G Jw726 A X Y A E 6 V U

Tarihi Frigya Vadisi hangi bitki ile renklenecek? Tarihi Frigya Vadisi hangi bitki ile renklenecek?

Güvenlik Önlemleri Detaylandırıldı

Toplantının ardından alınan kararlar ve planlanan güvenlik tedbirleri detaylandırıldı. Önlemler, seçim günü uygulamaya geçirilmek üzere hazır hale getirildi. Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü, seçim güvenliğini sağlamak için gereken tüm hazırlıklarını tamamladığını ve vatandaşların oy kullanma sürecini güvenli bir ortamda gerçekleştirebilmeleri için gereken adımları attığını kamuoyuna duyurdu. 

ODAK’ın edindiği özel bilgilere göre, Afyonkarahisar ilçeler dahil olmak üzere toplam bin 620 polis görevli olacak.  Ayrıca Afyon merkezde 60 okulda, 526 sandıkta 218 bin 986 vatandaşın oy kullanacağı kaydedilirken, ilçelerde ise 539 sandıkta 152 bin 201 vatandaşın oy kullanacağı belirtildi.   

Kaynak: FADİME ÖZKARAN