Afyonkarahisar’da polis ekipleri tarafından uyuşturucu madde kullanımı ve ticareti ile mücadele kapsamında 4 kişi gözaltına alındı.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde kullanımı ve ticareti ile mücadele kapsamında Cumhuriyet Mahallesinde sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmada, S.Ç., M.Y., H.Ç., ve E.K., isimli şahısların ikamet ve araç aramalarda; 2 adet Hassas Terazi, 32,42 gram sentetik uyuşturucu, 28 adet Sentetik Ecza maddesi, 1 adet peçeteye emdirilmiş uyuşturucu, 1 adet ruhsatsız tabanca, 145 Bin TL, 4 Bin 450 Euro, 20 dolar suçtan elde edildiği değerlendirilen nakit para ele geçirildi.

afyon narkotik

Belediye Meclisi karar aldı Sığınmacılardan alınan ücretler ne kadar artırıldı? Belediye Meclisi karar aldı Sığınmacılardan alınan ücretler ne kadar artırıldı?

S.Ç., ve M.Y., isimli şahıslara uyuşturucu madde kullanmak suçu kapsamında adli işlem yapıldı. H.Ç., ve E.K., isimli şahıslar ise Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçu kapsamında gözaltına alınıp, sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandıkları öğrenildi.  FADİME ÖZKARAN

Kaynak: FADİME ÖZKARAN