Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay ODAK’a özel açıklamalarda bulundu. Şehre geldiği günden itibaren gerçekleştirdiği birbirinden önemli operasyonlarla adından sıkça söz ettiren Müdür Ay, “Afyonkarahisar ile bağım hiç kopmadı. Ben ilk üniformamı burada giydim. Bu şehir huzurlu bir şehir”

02.08.2023 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü olarak atanan Mahmut Ay ODAK’a özel açıklamalarda bulundu. Afyonkarahisar’ın kendisinde ayrı bir yeri bulunduğunu ilk üniformasını ilimizde giydiğini dile getiren İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay, “1987 yılında bugün Kamil Miras Anadolu Lisesi olan yerde Polis Koleji’nde öğrenciydim. 14 yaşımdayken Afyon’daydım. Afyonkarahisar’ı biliyor ve tanıyorum. 36 sene önce 1 yılım burada geçti. İlk üniformamı burada giydim” dedi. Afyonkarahisar’ın önemli bir kavşak noktası olduğunu dile getiren, “Şehrimiz önemli bir noktada yer almakta. Birçok şehrin bağlantı noktası. İlimizden hafta içi 112 bin hafta sonu 144 bin araç geçişi var” dedi.

Köksal’a Yurdunuseven’den anında cevap; ‘YAPTIĞIN ŞOVMENLİK’ Köksal’a Yurdunuseven’den anında cevap; ‘YAPTIĞIN ŞOVMENLİK’

ÇOK ESPRİ YAPARIM

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in vizyon projeleri arasında yer alan Uzun Çarşı ile ilgili fikirlerini de açıklayan Müdür Ay, “Uzun Çarşı’nın trafiğe kapatılması güzel. Görev yaptığım yerlerde örnekleri var” dedi. Bir önceki İl Emniyet Müdürü Ali Temiz’in hakkını da veren Müdür Ay, “Ali Temiz Müdürümüz güzel hizmetler yapmış güzel bir bina bırakmış” dedi. Kendisinin sert bir mizaca sahip olmadığını dile getiren İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay bu konu ile ilgili net konuştu, “Sert mizaçlı gözükebilirim ama değilim. Çok espri yaparım. Oğlumun ve kızımın kaşlar benim gibi belki o yüzden fotoğraflarda sert bir mizaca sahip gibi görünüyorumdur” dedi.

TAKİBİMİZ DEVAM EDİYOR

Afyon’un huzurlu bir kent olduğunu, birlikte eğitim gördüğü devrelerinin önemli görevlerde bulunduğunu, Afyonkarahisar Emniyet Teşkilatı olarak kadro sıkıntılarının olmadığını dile getiren Müdür Ay, “Afyon çok huzurlu bir kent bu yüzden mutluyum.Devrelerimin çoğu önemli görevlerde bizim devremizde ki arkadaşlarımız FETÖ ile iktisatlı veya irtibatlı olmadı.Afyonkarahisar Emniyet kadromuz güzel bir sıkıntımız yok.Afyon Emniyeti olarak fuhuş konusunda çok çalıştık mağdurları kurtardık devamı gelecek. Bu şehirde fuhuşa izin vermeyeceğiz. Yaptığımız bültende detay veremedik yoksa uyanırlardı. Takibimiz devam ediyor. Ayrıca bu şehirde terörle ilgisi olan siyasi ve gruplarının faaliyetlerinin olamaması beni mutlu etti. Bu konuda huzurluyum”

Fuhuşa izin vermeyeceğiz.

Güzel bir kadromuz var.

Ali Müdürümüz güzel işler yapmış.

Terörün olmaması beni mutlu etti.

Afyonkarahisar’ı biliyor ve tanıyorum.

İlk üniformamı burada giydim.

Uzun Çarşı’nın trafiğe kapatılması güzel.

Şehrimizden günde 144 bin araç geçiyor.

ÖZEL HABER// AHMET IŞIK

Editör: Fadime Özkaran