Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 12 askerimiz şehit düştü. Türkiye’de yüreklerin sızladığı 12 şehidimiz varken Afyonkarahisar'da bir kafede umarsızca tango dersi verildi. 

Mr. & mrs. Simith caffe

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinden acı haber: 6 kahraman asker şehit düştü Pençe-Kilit Harekatı bölgesinden acı haber: 6 kahraman asker şehit düştü

Pes dedirten görüntüler Afyonkarahisar’ın en işlek mahallelerinden olan Dumlupınar’dan geldi. Afyonkarahisar'da bir kafede gün içinde katılımcılara tango dersi verildi. Afyonkarahisar, Sinanpaşalı Şehidi Teğmen Ramazan Günay’ı uğurlamak için hazırlanırken bir taraftan tango dersi veren kafeye vatandaşlar büyük tepki gösterdi. 

Tango dersi

Afyonspor Şehitlerimize Duyarsız Kalmadı! Afyonspor Şehitlerimize Duyarsız Kalmadı!

Görüntüler Yürekleri Sızlattı

Sinanpaşa’da acılı aile şehidini son yolculuğuna uğurlamaya hazırlanırken, Afyonkarahisar Merkez’de yaşanan bu skandal görüntülerde, tango dersi almak için giden vatandaşların yoğunluğu ve gülerek eğlenmesi ise görenlerin yüreklerini bir kez daha sızlattı.  

Horlamayı şıp diye kesen formül! Bir damlasıyla mışıl mışıl uyutuyor Horlamayı şıp diye kesen formül! Bir damlasıyla mışıl mışıl uyutuyor

Teröristlerin sızma girişimi sonucunda 12 askerimizin şehit olmasına, işletmenin bu denli duyarsız kalması pes dedirtti.

Kaynak: NURBANU SOY