Afyon-Uşak Zafer Teknopark Yönetim Kurulu, 2024 yılı projelerini değerlendirdi ve gelecek faaliyetler için kararlar aldı.

Tarihi Frigya Vadisi hangi bitki ile renklenecek? Tarihi Frigya Vadisi hangi bitki ile renklenecek?

D S C 8226 Kopya

Toplantıya Zafer Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Afyon Kocatepe Üniversitesi AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesini (OSB) temsilen Erhan Arık, Uşak Organize Sanayi Bölgesini (UOSB) temsilen Caner Urhan, Uşak Ticaret ve Sanayi Odasını (UTSO) temsilen Kamil Karahan, Uşak Deri (Karma) Organize Sanayi Bölgesini temsilen (UKOSB) Coşkun Güngör, Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş İnsanları Derneğini temsilen (AFSİAD) Kirami Gürel, Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Tuğrul Kandemir ve Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Hakan Boz katıldı.

D S C 8236 Kopya

TOPLANTIDA NELER KONUŞULDU?

Zafer Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş'ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, bölgedeki faaliyetler ve projeler ele alındı. Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Tuğrul Kandemir'in yaptığı sunumda, bölgedeki firmaların durumu ve gelecek projeksiyonlarına ilişkin detaylı bilgiler paylaşıldı. Ayrıca, 2023 ve 2024 yıllarında kabul edilen ve başarıyla tamamlanan projeler hakkında da bilgiler aktarıldı.

D S C 8240

2024 YILINA YÖNELİK KARARLAR ALINDI

Toplantıda, Zafer Teknopark'ın 2024 yılı çalışmalarının ivme kazanması için fikir alışverişi yapıldı ve planlamalar yapıldı. Alınan kararlardan biri, Uşak OSB Teknopark Ek Alanı'nda "Uşak OSB Teknopark - FAB Projesi" başlıklı proje önerisinin sunulması oldu. Ayrıca, bölgenin mevcut durumu ve gelecek projeksiyonu değerlendirilerek 2024 yılında gerçekleştirilecek faaliyetler ve genel konular üzerinde kararlar alındı.

Toplantı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi. Toplantı sonrasında yapılan açıklamada, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş ve diğer yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Kaynak: FATMA SEDA CAN