İzmir karayolu üzerinde, ışık seli, alev dansı ve müzikli gösteri havuzu etrafında konumlandırılan The Watermall Alışveriş Merkezinde hem dinlenip hem de alışveriş keyfini yaşamak isteyenlerin uğrak noktası olacak. The Watermall Alışveriş Merkezinin açılışı Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın katılımıyla gerçekleşti. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve il protokolü de açılışa katıldı.

MİSAFİLERİNE EN ÖZGÜN HİZMETİ SUNACAK

The Watermall Alışveriş Merkezinde vatandaşlar dünya mutfağı konsepti restoranlardan ve ilimizde “bir ilk” olan “Happy Moons”, “The Hunger” markaları, AYD tarafından yılın marka ödülüne sahip “HD İskender”, “Burger Yiyelim” ve tatlılarıyla ünlü farklı tatlar katacak “Chocolabs”, kahve severlerin keyifle içeceği “Gloria Jean’s Coffee” ve “Komşu Kahve”, Gastonomi ile ünlü Afyonkarahisar’ın yöresel lezzetlerini sunan “Keyani Gurme Restoran”a kadar birbirinden güzel yemeklerin tadını çıkartabilecek. Tatlıdan, kahveye, yöresel yemekten ulusal markaların mağazalarına kadar şehirlerarası seyahat eden vatandaşlara ve Afyonkarahisar halkına hizmet verecek olan The Watermall, farklı tatları ve markaları 7’den 70’e tüm misafirlere en özgün şekilde sunmayı hedefliyor.

Liseliler küçük kardeşlerini hediyeleri ile sevindirdi Liseliler küçük kardeşlerini hediyeleri ile sevindirdi

ÇOCUKLAR HEM EĞLENECEK HEM ÖĞRENECEK

Ulusal markalar “Boyner” “Civil”, “D&R”, “Bilt” gibi departman mağazalar, uluslararası markaları içinde bulunduran konseptiyle Afyonkarahisar’da ilk şubesini açan Multibrand mağazası The Watermall Avm’ de hizmet verecek. Afyonkarahisar mermerinin işlenmiş ürünlerinin bulunduğu hediyelik mağazası “Marla Martin Casa”, iç giyimde önde gelen marka “Pierre Cardin” ve dünya markalarının bulunduğu “Toran Optik”, tesettür giyimde ulusal bir marka olan” Levidor” ve aklınızda kalacak kokuları ile “Mad Parfüm” markaları da The Watermall’da vatandaşın hizmetinde olacak.

Çocuklu aileleri de unutmayan The Watermall, ailelerin çocuklarını emanet edebileceği “World of Kids” te çocuklar öğrenerek eğlenceli vakit geçirebilecek. Şovların periyodik olarak devam edeceği alışveriş merkezinde, canlı sahne performansları, gösteri ve etkinlikler ile vatandaşlar kendilerini festivalin içinde bulacak.

Editör: Nurbanu Soy