Odak Gazetesi Köşe Yazarımız Fevzi Şen, Afyonkarahisar Ağız ve Diş Sağlığı projesi ile ilgili bir iddiayı gündeme getirdi. Şen, yazısında yeni yapılacak olan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile kantin ihalesini alan firmanın teminatını yaktığını ve ortadan kaybolduğunu yazdı.

FİRMA ORTADAN KAYBOLDU

Bu durum, yeni diş hastanesinin yapılmasını en az bir yıl geciktirecek bir aksilik olduğu öne sürüldü. Ancak bu, Afyonkarahisar'daki diş hastanesiyle ilgili iptal edilen tek ihale değil. Geçtiğimiz aylarda diş hastanesinin yeni temeli için ihaleyi alan firmanın ortadan kaybolmasının ardından kantin ihalesini alan firma da ortada yok.

KORSAN ÇAY DEMLENİYOR

Hastane çalışanları ise bu olumsuz durum karşısında ne yapacaklarını şaşırırken, işe yaramaz bir kantin işletme durumu ile karşı karşıya kalan personelin, korsan çay demleyerek idare etmeye çalıştıkları iddia edildi. 

5 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı 5 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı

ÇÖZÜM BULUNMASI GEREKİYOR

Afyonkarahisar'da diş hastanesinin yaşadığı bu sorunlar, "hastanenin dişi ağrıyor" şeklinde esprili bir dille de ifade edildi. Görünen o ki, hastane için en kısa sürede yeni tedbirler alınması ve bu ağrıyı dindirecek çözümler bulunması gerektiğine de dikkat çekildi.

Fevzi Şen'in köşesini okumak için TIKLAYINIZ!

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ