Protokol imza törenine; Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ve AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, AKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Ocak, Afyonkarahisar Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş ile Afyonkarahisar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı katıldı.

AKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Ocak, imzalanan protokolün öğrencilere yönelik olan 1 aylık halı saha turnuvasının başladığını belirtti. Ayrıca Ocak, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'nun e-spor dalı olarak kabul ettiği 'hado' branşını tanıtmayı ve AKÜ bünyesinde bir takım kurmayı hedeflediklerini aktardı.

İş birliği kapsamında, üniversite öğrencilerinin sosyal ve kültürel gelişimleri ön plana çıkarılıyor. Öğrencilerin yaşam boyu spor yapmalarına olanak tanımak için sportif etkinlikler düzenlenmesi planlanıyor. Ayrıca kurumlar, karşılıklı ihtiyaç durumunda personel, antrenör ve eğitmen desteği sağlamak üzere iş birliği yapıyorlar. >>TUĞBA ÖZKAN

Polis binlerce ne ele geçirdi? Polis binlerce ne ele geçirdi?

Editör: Tuğba Özkan