Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, SKM’de her hafta tanıtacağı üç projesi ve gündeme dair değerlendirmeler yapacağı basın toplantısının dördüncüsünü düzenledi. Toplantıda; MHP İl Başkan Vekili Recep Yaman, KAÇEP İl Başkan Yardımcısı Av. Nesrin Çelikbilek, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu hazır bulundu.

sezer küçükkurt

GENÇLERİMİZİ GELECEĞE HAZIRLAYACAĞIZ

Bu hafta tanıtacağı projelerin ülkenin geleceği olan gençlerle ilgili projeler olduğunu söyleyen Başkan Adayı Küçükkurt, “Her şeyden önce şunu ifade etmeliyim ki, havasıyla, suyuyla, tarihi ve doğal güzellikleriyle bu ülke, bu şehir bize atalarımızın mirası olduğu kadar, bizim gelecek nesillere, gençlerimize daha güzel bir şekilde devretmemiz gereken bir emanettir. Tüm projelerimizi bu şuurla hazırladık. Geleceğin Büyük Türkiye’sinin mimarları, Türk yüzyılının kurucuları olacaklardır. Bizim zamanını İnternet kafelerde, iddia bayilerinde heba edecek, uyuşturucu illetine kurban verecek bir tek gencimiz yoktur. Gençlerimiz bugününü en iyi şekilde değerlendirmeli, teknolojiyi zaman öldürmek için değil, geleceğe en iyi şekilde hazırlanmak. Afyonkarahisar Belediyesi olarak kendi sorumluluk alanımız içerisinde gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak amacıyla ilk projemiz ‘Genç Şehir Afyonkarahisar’ projesidir’ dedi.

“BİREYSEL SPOR KURSLARI AÇACAĞIZ”

Kentte ki mevcut olan spor kompleksinde uzman antrenörler eşliğinde açılacak tenis, boks, güreş ve badminton vb. bireysel spor kurslarıyla hem gençleri spora teşvik etmek hem de kente milli sporcular kazandıracaklarını belirten Başkan Adayı Küçükkurt, "Belediyemiz bünyesinde bireysel ve ekstrem sporlar kulübü kuracağız. Gençlerimizin servis ihtiyacı ve spor malzemeleri belediyemiz tarafından ücretsiz karşılanacak ve antrenmanlara katılan sporcuların aileleri ile birlikte spor yapmaları için gerekli tesisler kurulacaktır. Aileleriyle birlikte gelen sporcular antrenman yaparken, ailelerininde vakit geçirebileceği bir tesis yapılacaktır. Yapacağımız tesiste spa merkezi, bay, bayan fitness salonu, kafeterya, kitap okuma ve dinlenme salonları bulunacak, antrenman süresince çocuklarını beklemekle geçirecekleri vakitlerini daha verimli bir şekilde değerlendirebilecekleri bir ortam oluşturulacaktır. Bu sayede ailelerinin desteğini alarak gençlerimizin spora olan ilgisini daha da artıracağız” diye konuştu.

Yurdunuseven TBMM’de konuştu:  CHP’Lİ başkan nepotizme erken başladı! Yurdunuseven TBMM’de konuştu: CHP’Lİ başkan nepotizme erken başladı!

sezer küçükkurt

E-TİCARET EĞİTİMLERİ DÜZENLEYECEĞİZ

18-30 yaş grubu gençlerin genç girişimci adayları olarak kendi işlerini kurabilmeleri için Belediye yönetimi olarak gençlere destek vereceklerini söyleyen Başkan Adayı Küçükkurt, “Üretime dayalı meslek edindirme eğitim programları düzenlenecek. Atölye ve üretim tesisleri kurmaaşamalarında yer tahsisi yapılacak. İşletme aşamasında teknik ve maddi destek verilecektir. Ürünlerin pazarlanma aşamasında e-ticaret eğitimleri düzenlenecektir. Evde üretim yapan vatandaşlarımız ise ürünlerini belediyemiz teslim noktalarına teslim edebilecek ve bu ürünler sergilenebilecek ve belediyemizin kurduğu E- Ticaret Merkezi sayesinde satış desteği alabilecek. Bu projemiz Ev Hanımları Üretiyor projemizle entegre bir şekilde yürütülecek” ifadelerini kullandı.

AFYON’DA YAŞAYAN HER GENCİN DÜNYAYI TANIMAYA HAKKI VAR

Milli olmak için evrensel olmak gerek bilinciyle gençlerin yurt dışı eğitim programlarına destek vereceklerini dile getiren Başkan Adayı Küçükkurt, şöyle konuştu:

“Wwork&travel, ESC ve EVP programları, workaway programları, AGH programları, campamerica, AIESEC programlarından faydalanmak isteyen öğrenci ve mezun arkadaşlarımız a belediye olarak danışmanlık hizmeti ve bu programlara gitmek isteyen gençlerimize ulaşım masrafı ve giderleri belediye tarafından karşılanacaktır. Şehrimizde yaşayan her gencimizin dünyayı tanımaya, farklı kültürler görmeye ve en önemlisi şanlı Türk kültürünün yurtdışında tanıtma ve temsil etmeye hakkı olduğunu düşünüyorum.”

ERENLER’E GNEÇLİK MERKEZİ YERİNE6 YAŞ GRUBUNA HİTAP EDECEK OYUN GRUBU İNŞAA EDİLDİ

Erenler Gençlik Merkezi Projesinden söz eden Başkan Adayı Küçükkurt, planlanan bu projenin 2019 yılında da vaatleri arasında olduğunu söyledi.

Küçükkurt, ‘’Ancak bize tercih edilen parti Erenler’e Gençlik Merkezi yerine 0-6 yaş grubuna hitap edecek oyun grubu inşaa ederek yılın en anlamsız yatırımını yaptı. 2019’da biz seçilseydik, Gençlik Merkezi en az dört yıldır faaliyette olacaktı. Onun yerine nur topu gibi bir oyuncak grubu var. Bizim projemiz 20 bin metrekarelik bir alan üzerinde inşa edeceğimiz bir kampüstür. Burada gençlerimiz için; Kütüphane ve çalışma salonları, Sinema ve tiyatro salonu,  Sağlık Birimi, Kafeterya ve restoran, Halı saha, Basketbol sahası, Kum voleybol sahası, Yürüyüş ve koşu parkurları, Fitness salonu, Amfi tiyatro yer alacak. Faydalanmak isteyen tüm Afyonluların ve öğrencilerimizin kullanımına açık olacaktır. Yıl boyunca belediyemiz desteğiyle etkinlikler düzenlenecektir” dedi.

Toplu soru-cevap kısmının ardından sona erdi.

Kaynak: GAMZE KOÇAK