İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına karşı tepki olarak, sosyal tesislerinde İsrail menşeli ürünlerin satışını durduran Afyonkarahisar Belediyesi, boykot ağını genişletiyor. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatları ile belediye personelinin Visa ve Mastercard özellikli kredi ve banka kartları yerli ve milli firma olan TROY ile değiştirildi.

TROY KART KULLANILMAYA BAŞLANACAK

Bolvadin’e fabrika için ilk adım atıldı! Bolvadin’e fabrika için ilk adım atıldı!

İsrail'in 7 Ekim'den beri Gazze'ye yönelik yaptığı saldırıları kınamak için daha önce İsrail menşeli ürünlerin satışını durduran Afyonkarahisar Belediyesi boykot ağını genişletti. Belediyenin anlaşmalı olduğu banka ile yaptığı görüşme sonrası tüm personeller TROY Kart kullanmaya başlayacak.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek personel kartlarını TROY ile değiştirildiğini aktararak; “İsrail'in Gazze'deki insanlık dışı tutumunu, yaptığı katliamları lanetliyoruz. Bu duruma tepki göstermek için belediyemiz sosyal tesislerinde İsrail menşeli ürünlerin satışlarını durdurmuştuk. 2 bini aşkın personelimizle toplu halde banka ve kredi kartlarının tamamını TROY ile değiştirdik" açıklamasında bulundu.N\S

Editör: Nurbanu Soy